20130503

Η Νανά Καραγιάννη έκανε τατουάζ τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή! [φωτο]

Νέα αρχή κάνει στη ζωή της η Νανά Καραγιάννη, κι αυτό θα γίνει από την Τετάρτη του Πάσχα, 8 Μαϊου.
Η δημοσιογράφος που εδώ και αρκετούς μήνες δίνει μάχη για την υγεία της ήθελε οπωσδήποτε να βρει δουλειά για να συνεχίσει κανονικά στους ρυθμούς της ζωής της. Έτσι ξεκίνησε ραδιοφωνική εκπομπή σε ιντερνετικό ραδιόφωνο, από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα. 
karagianni
“Έφυγα γιατί η πρόταση από τον Target ήταν ιδανική!! Οι ιδιοκτήτες αλλά και οι συνάδελφοι είναι επαγγελματίες του ραδιοφώνου έχοντας για πολλά χρόνια δουλέψει σε μεγάλους σταθμούς. Ο προηγούμενος ήταν μια καθαρά παρείστικη φάση κι εξαιρετικά μακριά από το σπίτι μου καθώς έφτανα με 6 συγκοινωνίες στον Άγιο Στέφανο”.
Νανά Καραγιάννη τατουάζ
Εδώ και λίγες μέρες η Νανά έχει κάνει ένα τατουάζ. Το τατουάζ αυτό λέει “Tess” και είναι το όνομα της πιο αγαπημένης της φιλης, της Αναστασίας, που την στηρίζει και την βοηθάει σε όλα τα επίπεδα!!
“Την γνώρισα μέσα στο Ιατρικό Κέντρο, καρμικό εντελώς!”, λέει η Νανά. “Θα κάνω κι ένα ακόμα τατουάζ μέσα στις επόμενες μέρες που θα είναι έκπληξη για τον αντρούλη μου“, συνεχίζει.
Νανά Καραγιάννη Αναστασία Κατηφώρη
“Η Αναστασία μου έχει κάνει δώρα πολλά ρούχα καθώς διαθέτει σχετικό κατάστημα. Τα ρούχα είναι πάντα σε μεγαλύτερα νούμερα ως έξτρα κίνητρο για την πρόοδο μου και επιτέλους, έχω ξεκινήσει να τα φοράω και φυσικά είναι τα λατρεμένα μου”. [fthis]