20130514

Η οργή και τα ...γαλλικά της Ελένης! Ποιος είδε τη Μενεγάκη και δεν τη φοβήθηκε!!! Όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Άνδρο!!!

Η Ελένη παίρνει δραστικά την κατάσταση στα χέρια της. Εκτός από τις φωτογραφίες που ανεβάζει µόνη της στο διαδίκτυο, είναι ...διατεθειµένη να τα βάλει µε τους παπαράτσι ακόµη και πρόσωπο µε πρόσωπο. Η News έχει το ντοκουµέντο.

Tης ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τι θα γίνει τελικά µε αυτόν το πόλεµο; Θα υπάρξει ανακωχή; Όπως δείχνουν τα πράγµατα, όχι. Η Ελένη δεν κρύβει την οργή της. Η απόφασή της είναι δεδοµένη και αυτή τη στιγµή δεν φαίνεται να κάνει ούτε βήµα πίσω. Το µήνυµά της στους παπαράτσι αδιαπραγµάτευτο. «Αφήστε µε ήσυχη», φωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Δεν αντέχει άλλο αυτό το ανελέητο κυνηγητό για ένα αποκλειστικό «κλικ» του φακού.

Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και δεν είναι µόνο το γεγονός ότι «σηκώνει» τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εµπόλεµη κατάσταση µε τους παπαράτσι. Πλέον είναι διατεθειµένη να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση αν αντιληφθεί ότι την κυνηγούν. Είναι αποφασισµένη να τα βάλει µαζί τους face to face και αυτό αποδεικνύεται από το ντοκουµέντο που φέρνει η News στη δηµοσιότητα σήµερα.

Η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα ετοιµάζεται να κάνει το µπάνιο της µαζί µε τα παιδιά και την παρέα της. Η διά-θεσή της πολύ ευχάριστη ενώ και η µέρα είναι ιδανική για βουτιές. Ξαφνικά, όµως, η «ωραία Ελένη της TV»... σκοτεινιάζει, αφού αντιλαµβάνεται ότι υπάρχουν αδιάκριτα βλέµµατα στην παραλία που θέλουν να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό κάθε της κίνηση. Η παρουσία του φωτορεπόρτερ Μανόλη Μαυροµουστακάκη την κάνει έξαλλη. Αποφασίζει λοιπόν να περάσει στη (φραστική) επίθεση.

Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε (αλλά και δεν αιφνιδιάστηκε από την έντονη αντίδρασή της)... Η πανέµορφη παρουσιάστρια µε πολύ άγρια διάθεση αρχίζει να φωνάζει. Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί να φύγει ο παπαράτσι «εδώ και τώρα». Ο τόνος της φωνής της τέτοιος που δεν αφήνει περιθώρια. 

Ο φωτορεπόρτερ, προσπαθεί να απαντήσει σε ήρεµο ύφος, αλλά δεν δείχνει διατεθειµένος να φύγει αν πρώτα δεν τραβήξει τις φωτογραφίες που θέλει. Η Ελένη όµως συνεχίζει τις φωνές που πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την Άνδρο. 

Πρώτη φορά η Μενεγάκη αντέδρασε τόσο έντονα και τόσο σκληρά, προκαλώντας αίσθηση ακόµη και σε ανθρώπους που τη γνωρίζουν χρόνια και πάρα πολύ καλά - δείγµα της απόφασής της να συνεχίσει µέχρι το τέλος αυτόν το πόλεµο που έχει ξεκινήσει. Τελικά, έπειτα από ώρα τα πνεύµατα ηρέµησαν, αλλά πλέον κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο επόµενο επεισόδιο του σίριαλ «Πόλεµος Ελένης-παπαράτσι».