20130510

Σοκ στη Σάμο – Πίστευαν ότι είχε πάει ταξίδι, αλλά ήταν 4 μήνες...

Μια τραγική ιστορία σοκάρει την τοπική κοινωνία της Σάμου, καθώς ένας 51χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του έπειτα από τέσσερις μήνες,...
ενώ συγγενείς και φίλοι του πίστευαν ότι βρισκόταν σε ταξίδι στην Αθήνα.


Οπως αναφέρει το i-samos, υπάλληλος του ΚΤΕΛ τα Χριστούγεννα είχε ενημερώσει μια θεία του, αλλά και τους συναδέλφους του στα ΚΤΕΛ Σάμου, πως θα πήγαινε στην Αθήνα για να περάσει το χειμώνα και θα επέστρεφε κοντά στο Πάσχα για να πιάσει δουλειά.

Αυτό, άλλωστε, έκανε κάθε χρόνο, ωστόσο οι γείτονες και η θεία του άρχισαν να ανησυχούν, μια και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, ενώ λογαριασμοί και αλληλογραφία είχαν μαζευτεί έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Τελικά, η θεία του αποφάσισε την Τρίτη να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει την εξαφάνισή του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο σπίτι του άτυχου 51χρονου και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.


Το γεγονός ότι το άψυχο σώμα του άνδρα βρισκόταν ακριβώς πίσω από την εξώπορτα του σπιτιού του ίσως να φανερώνει ότι κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας οδήγησε στο μοιραίο, ωστόσο η ιατροδικαστική έρευνα θα φανερώσει τα πραγματικά αίτια θανάτου.


Οι συνάδελφοί του, πάντως, ανέφεραν ότι ο άτυχος Αντώνης, γύρω στα Χριστούγεννα ήταν χτυπημένος στο μάτι και το μέτωπο, ενώ σε ερώτηση που του έκαναν είπε πως είχε πέσει κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπάσκετ.iefimerida.gr