20130424

Ο καιρός σήμερα


Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε για σήμερα.
Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Θερμοκρασίες
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.
Πελάγη
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Αττική
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Θεσσαλονίκη
Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.
ΠΗΓΗ:meteo.gr