20130415

Πώς θα φορέσεις σωστά τη φούστα αυτή την εποχή!

Κι όταν λέμε μίντι μην παέι ο νους σου στη pensil φούστα μέχρι το γόνατο αλλά στην κλασσική φούστα μέχρι τη μέση της γάμπας που αποτελεί το δυνατό new entry της σεζόν! 


 Αν δεν ήταν μέσα στις επιλογές σου, γιατί θεωρούσες ότι το μήκος της λίγο απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις! Είναι ένα πάρα πολύ κομψό μήκος που αν συνδιαστεί σωστά μπορεί και το σώμα σου να αναδείξει αλλά και να έχει σαν αποτέλεσμα ένα φινετσάτο και απόλυτα in fashion λουκ! Ένας γενικός κανόνας όσον αφορά αυτό το μήκος είναι να αποφεύγεις να τη φοράς με φλατ παπούτσια αν οι γάμπες σου δεν είναι ίδιαίτερα αδύνατες, αλλά σε περίπτωση που είσαι αρκετά ψηλή δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα. Δεν πως να τη φορέσεις σύμφωνα με τα trends...

1. Με τζην πουκάμισο

250301691760095653 tYtxWeOr c

 O συνδυασμός μια φούστας τόσο "κλασσικής" με ένα τζην πουκάμισο δίνει στο λουκ ένα απόλυτα σημερινό χαρακτήρα και ταυτόχρονα δημιουργεί ένα all day long ντύσιμο. Μπορείς να φορέσεις το λουκ με μπαλαρίνες ή slippers και μια μεγάλη τσάντα για το πρωί ένω το βράδυ μπορείς να το συνδιάσεις με booties ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και έναν oversized φάκελο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει στο σύνολό σου αν βάλεις πάνω από το πουκάμισο (με κουμπωμένο το γιακά) ένα μεγάλο κολιέ.

2. Με μαρινιέρα
DSC02654 1 0

 Αν δεν βάλεις τώρα τη μαρινιέρα σου, πότε θα τη βάλεις; Είναι αδιαμφισβήτητα η εποχής της! Αναβάθμισέ τη λοιπόν στυλιστικά με μια μίντι φούστα! Προτίμησε να βάλεις ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση και ολοκλήρωσε το λουκ με μπαλαρίνες ή σανδάλια όταν ανόιξει λίγο ακόμα ο καιρός. Ταιριάζει ιδανικά ένα denim jacket!

3. Με δερμάτινο jacket
hm-faldas-4~look-index-middle

 Μια ιδανική επιλογή για την εποχή είναι να φορέσεις τη μίντι φούστα με το δερμάτινο jacket σου! Βάλε από μέσα ένα t-shirt ή ένα φανελάκι, ολοκλήρωσε το λουκ με γόβες και δεν τον εαυτό σου με '50s ματιά. Μια τσάντα φάκελος θα συμπληρώσει ιδανικά το λουκ. [faysbook]