20130407

Κλαίει όλη η Χαλκίδα για τον 27χρονο ...

Θρήνος επικρατεί στην Χαλκίδα ύστερα από την τραγική είδηση ότι ένα 27χρονο παλικάρι έχασε την ζωή του από τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του. 


Ήταν χθες τα ξημερώματα όταν σύμφωνα με το evianews κάτω από άγνωστες συνθήκες έφυγε από την πορεία του στην είσοδο των Ψαχνών. Για αρκετά μέτρα σύρθηκε στο οδόστρωμα και τον βρήκαν βαριά χτυπημένο.


Οι γείτονες σηκώθηκαν από τα κρεβάτια και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Πάγωσαν όταν είδαν το παλικάρι αιμόφυρτο στον δρόμο. Είχε χάσει τις αισθήσεις του αλλά ανέπνεε.


Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στην συνέχεια στήθηκε γιγαντιαία επιχείριση μεταφοράς του στην Αθήνα. Όσοι τον ήξεραν έκαναν μία ευχή, να βγει νικητής και να ξαναγυρίσει στην Χαλκίδα.


Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα μαθεύτηκε η τραγική είδηση ότι δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλη την πόλη μιας και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.


Από νωρίς το πρωί δεκάδες φίλοι του περνάνε από το σημείο και αφήνουν ένα λουλούδι εκεί που βρέθηκε η μηχανή του παλικαριού.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι μας λένε οι κάτοικοι για τον δρόμο καρμανιόλα που αρκετοί νέοι άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.