20130323

Έπεφταν οι σφαίρες σαν το ...χαλάζι στις φυλακές Τρικάλων ! ( νεα video + φωτο, ανανέωση !)


Όχημα γάζωσε τις εξωτερικές σκοπιές των φυλακών ενώ έπεφταν και πυροβολισμοί απο την ταράτσα των φυλακών ... ενώ  υπάρχoυν 2  τραυματίες Αστυνομικοί ό ένας με σφαίρα στη κοιλιά και είναι σοβαρά  !
Στο «πόδι» βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί στις Φυλακές Τρικάλων. 
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>

Εκεί σπεύδουν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για να ενίσχυση και για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για απόπειρα απόδρασης κρατουμένων.
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το trikalanews.gr υπάρχει όχημα έξω από τις φυλακές που «γαζώνει» τις σκοπιές, ενώ ομάδα βαρυποινιτών έχει ανέβει στην ταράτσα και πυροβολεί κατά των σκοπών, ενώ φέρεται να 
υπάρχει τραυματίας Αστυνομικός. 
Στην περιοχή συνεχίζεται η πραγματική μάχη Αστυνομικών και κακοποιών που προσέγγισαν το κτίριο για να βοηθήσουν στην απόδραση βαρυποινιτών και μέσα στο σκοτάδι και τα χωράφια, υπάρχει σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό με πυροβολισμούς.

Την ίδια ώρα, μάχη γίνεται και στο εσωτερικό των Φυλακών, όπου η ένοπλη ομάδα των βαρυποινιτών, παραμένει στην ταράτσα του κτιρίου των Φυλακών, ενώ φέρεται να υπάρχει και δεύτερος τραυματίας φρουρός των Φυλακών.
Το σημείο των Φυλακών προσέγγισαν ασθενοφόρα του Νοσοκομείου Τρικάλων για την παραλαβή των τραυματιών υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών που βρίσκονταν στο εσωτερικό του Σωφρονιστικού Καταστήματος και συγκεκριμένα στα Φυλάκια, εκ των οποίων ο ένας έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα.Επίσης, κατέγραψε και την σφαίρα δίπλα σε καφενείο αλλά και τον τρόμο που έχει σκορπίσει η υπόθεση σε κατοίκους της περιοχής.( φώτο )

 
http://www.veteranos.gr/2013/03/blog-post_699.html