20130309

Το νέο τραγούδι τουp Psy θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο

Ο νοτιοκορεάτης τραγουδιστής Psy που έγινε διάσημος με το κομμάτι του «Gangnam Style» ανακοίνωσε ότι το νέο του τραγούδι θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ενώ μια μεγάλη συναυλία που θα δώσει σε στάδιο της Σεούλ θα μεταδοθεί απευθείας στο Διαδίκτυο.


Ο 35χρονος ράπερ εμφανίζεται με τα γνωστά πλέον μαύρα γυαλιά του σε μικρό διαφημιστικό βίντεο με υπότιτλους στα γαλλικά, τα κινεζικά, τα ταϊλανδικά, τα ινδονησιακά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά.

«Στις 13 Απριλίου 2013 θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο τραγούδι σε όλο τον κόσμο. Θα δώσω επίσης μια συναυλία στην Κορέα, στο στάδιο Seoul World Cup την οποία μπορείτε να δείτε απευθείας στο YouTube», αναφέρει.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία «Happening» θα πωλούνται από τις 11 Μαρτίου.

Μετά τη νότια Αμερική, ο Psy πραγματοποιεί τώρα περιοδεία στην Αυστραλία. Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένας δίσκος ρεμίξ του «Gangnam Style» στον οποίο εμφανίζονται οι αμερικανοί ράπερ Τάιγκα και Τσέιζ.

Στις 15 του περασμένου Ιουλίου ο Psy ανάρτησε το βιντεοκλίπ με το «Gangnam Style» το οποίο μέχρι σήμερα το πρωί είχε 1.393.833.635 θεάσεις στο λογαριασμό του YouTube.