20130319

Ο επιχειρηματίας ζήτησε... στoματικό για να βρει δουλειά στο παιδί της

Δεν πίστευε στα όσα έβλεπε και άκουγε μία μητέρα δύο παιδιών, που λίγο έλειψε να πέσει θύμα των σεxουαλικών ορέξεων πάμπλουτου επιχειρηματία της πόλης!
Η γυναίκα, με έντονη κοινωνική ζωή στην πόλη, βρέθηκε στο δρόμο του επιχειρηματία και εν μέσω συζήτησης την ενημέρωσε πως θα μπορούσε να την βοηθήσει για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού της!

Ο άνθρωπος που είχε μπροστά της είναι γνωστός στην οικογένειά της, έκανε αρκετή παρέα μαζί τους και φυσικά η γυναίκα... ούτε που φανταζόταν τι είχε στο μυαλό του! Φυσικά γνωρίζοντας το πόσο ισχυρός είναι, αποδέχτηκε την πρότασή του να βοηθήσει και θεώρησε φυσικό να απαντήσει θετικά στην επίσης πρότασή του... «να περάσει από το σπίτι της οικογένειας κάποια μέρα, ώστε να συζητήσουν το πώς θα αποκατασταθεί επαγγελματικά το παιδί της»!

Οντως μετά από νεώτερη τηλεφωνική επικοινωνία, ο επιχειρηματίας πήγε στο σπίτι της. Η όμορφη κυρία του άνοιξε την πόρτα, τον κέρασε καφέ, κάθισε απέναντί του και άρχισαν να συζητούν! Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' της Πάτρας, δεν πέρασαν λίγα λεπτά και αφού την είχε διαβεβαιώσει πως το παιδί της... είχε εξασφαλισμένη εργασία, σηκώθηκε και κάθισε δίπλα της!

Η γυναίκα έκανε λίγο πιο πέρα και τότε ο επιχειρηματίας πέρασε... στην υλοποίηση του σχεδίου του. Της κράτησε το κεφάλι και της ζήτησε σαν αντάλλαγμα για την εύρεση εργασίας να του κάνει στoματικό. «Ποια νομίζεις ότι είμαι που θα στο κάνω αυτό για να μου βάλεις το παιδί για δουλειά» του είπε! «Φθάσαμε στο σημείο να νομίζουν κάποιοι πως στην εποχή της κρίσης αντί να φυλάμε κατουρημένες ποδιές θα φυλάμε τα γεννητικά τους όργανα» δήλωσε με οργή στην εφημερίδα «Κόσμος», η γυναίκα. [newsbomb]