20130322

Το ΚΑΤ επισκέφθηκε ο οδηγός που χτύπησε τον Τόμας

Το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ο νεαρός ηθοποιός, Τόμας Πρωτόπαπας,...
επισκέφθηκε, όπως μεταδίδει το gossiptv.gr, ο οδηγός του βαν της Αττικής Οδού, ο οποίος το πρωί της Κυριακής χτύπησε με το όχημα του το  αυτοκίνητο του 26χρονου με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.

Το protothema.gr επικοινώνησε με το ΚΑΤ, όπου πηγές ανέφεραν πως ο οδηγός, συντετριμμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πήγε για μια φορά στο νοσοκομείο, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του Τόμας και να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη.

Την ίδια ώρα απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από όλες τις πλευρές σχετικά με την κατάσταση υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ.

O ηθοποιός είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο θείος του, Γιώργος, δήλωσε πως εξωτερικά δεν φέρει κακώσεις, αλλά το εσωτερικό τραύμα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλο και οι επόμενες τρεις ημέρες θεωρούνται καθοριστικές. «Ο εγκέφαλος του Τόμας είναι σαν να εξερράγη», δήλωσε συγκλονισμένος.