20130319

"Έχω την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο... "

Τυχερός αισθάνεται ο σύζυγός της... Cindy Crawford..
Ο Rande Gerber, σύζυγος της Cindy Crawford, καμαρώνει ότι έχει την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και όχι άδικα. Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως μία πολύ όμορφη γυναίκα και διαθέτει ένα από τα πιο ωραία σώματα.
Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό «Haute Living», μιλούν για τη σχέση τους ενώ η ηθοποιός μοιράζεται με τους αναγνώστες το μυστικό για μία δυνατή σχέση. Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο είναι η φιλία.


«Είμαστε μαζί περίπου 20 χρόνια και το θεμέλιο της σχέσης μας είναι ότι έχουμε μία πολύ δυνατή φιλία. Αρέσει ο ένας στον άλλο και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Διασκεδάζουμε μαζί. Η ζωή μας έχει στρες, και το να είσαι γονιός έχει πολύ στρες, αλλά και πάλι βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο. Φερόμαστε μεταξύ μας σαν να είμαστε φίλοι κι αυτό είναι όμορφο, αλλά ακόμη μου αρέσει να τον κοιτάζω κι αυτό δεν πρέπει να υποτιμηθεί» εξομολογείται η Cindy Crawford.


Ο Gerber πρόσθεσε: «Είμαστε τυχεροί. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας όπως θέλουμε. Έχω την πιο όμορφη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τη βλέπω ακριβώς όπως την έβλεπα όταν την πρωτοαντίκρισα. Την κοιτάζω το πρωί που κοιμάται και ξέρω πόσο τυχερός είμαι».


dinatos info8
dinatos info8α
dinatos info8β
dinatosinfo01