20130312

7 Ιδέες για χτενίσματα για σγουρά μαλλιά


Τα σγουρά μαλλιά είναι ένα στιλ που κατά κανόνα δίνει όγκο στα μαλλιά και για αυτό το λόγο τα χτενίσματα αυτά τραβούν την προσοχή από μακριά. Γενικά θα λέγαμε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα ίσια μαλλιά, ωστόσο τα σγουρά μαλλιά θα λέγαμε ότι διαθέτουν ένα φανατικό κοινό δεδομένου ότι προσδίδουν στη γυναίκα ένα ιδιαίτερο στιλ.  Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε ορισμένα υπέροχα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που δεν μένουν απαρατήρητα.


χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση
Πρόκειται για ένα κλασικό στιλ χτενίσματος για σγουρά μαλλιά, το οποίο προσδίδει στη γυναίκα περισσότερη θηλυκότητα και σε πολλές περιπτώσεις ένα "παιχνιδιάρικο" στιλ. Όταν συνδυαστεί με το κατάλληλο μακιγιάζ, "φωτίζει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θέλει να τονίσει η κάθε γυναίκα.


χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά και σέξι κοντά μαλλιά 
Πρόκειται για έναν συνδυασμό που τονίζει ιδιαίτερα το πρόσωπο της γυναίκας και για αυτό το λόγο καλό είναι να επιλέγεται από γυναίκες με "γλυκά" χαρακτηριστικά προσώπου. Το στιλ αυτό προσδίδει μια "επαναστατικότητα" και ένα απόλυτα θηλυκό προφίλ που θεωρείται πολύ ελκυστικό.


χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά "άφρο"
Το στιλ αυτό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στις Αφροαμερικανίδες. Πρόκειται για ένα χτένισμα που προσδίδει όγκο στα μαλλιά και θα λέγαμε ότι τραβάει αρκετά τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα αρκετά επιβλητικό στιλ που κάνει τη γυναίκα αρκετά ελκυστική και πολλές φορές "μοιραία". Αν θέλετε να διακρίνεστε για το χτένισμα που έχετε επιλέξει, τότε ίσως αυτή η επιλογή είναι για εσάς.


χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Ελκυστικά σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους
Αναφερόμαστε σε χτενίσματα που φτάνουν μέχρι τους ώμους. Τα χτενίσματα αυτά προσδίδουν όγκο στα μαλλιά, ενώ παράλληλα τονίζουν αρκετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πρόκειται για ένα αρκετά σέξι στιλ που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Αν είστε καστανές μπορείτε αν θέλετε να ανοίξετε τα μαλλιά σας με ανταύγειες έτσι ώστε να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φωτεινό.

χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά με ασύμμετρο στιλ
Αυτό το στιλ μπορεί κυριολεκτικά να κλέψει την παράσταση. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα που είναι απόλυτα σέξι και μπορεί να "μαγνητίσει" στο πέρασμά του. Το ασσύμμετρο Look κάνει τη γυναίκα κυριολεκτικά ακαταμάχητη. Το χένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής και θα λέγαμε ότι είναι ιδανικό για νυχτερινές εξόδους.     
 
χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά Ombre style
Το Ombre Style είναι ένα στιλ που ήρθε δυναμικά στη μόδα και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για ένα στιλ που διακρίνεται για τη διχρωμία στα μαλλιά, με μια σκούρη και μία ανοιχτή απόχρωση. Η ανοιχτή απόχρωση βρίσκεται κατά κανόνα στις άκρες των μαλλιών, ενώ η σκούρη στη ρίζα. Όταν το Ombre Style "παντρευτεί" με ένα σγουρό χτένισμα, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά short layered
Πραγματικά υπέροχο Look και απόλυτα θηλυκό. Το στιλ αυτό κάνει τη γυναίκα κυριολεκτικά ακαταμάχητη, ενώ παράλληλα της προσδίδει έντονο δυναμισμό. Το χτένισμα αυτό δίνει ένα ελαφρώς "ανέμελο" στιλ, ενώ ταυτόχρονα τονίζει έντονα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θεωρούνται ότι έχουν ένα αρκετά όμορφο πρόσωπο.