20130223

Έλληνας νικητής reality παραδέχεται: «Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω»

Σε απόγνωση βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό πολύ γνωστός νικητής reality της ελληνικής τηλεόρασης δηλώνοντας μάλιστα χωρίς περιστροφές: «Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω». 


Ο λόγος για... τον Έλληνα Φρανκ Σινάτρα όπου πολλοί τον αποκαλούν ο οποίος είχε κερδίσει με διαφορά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πριν από τρία χρόνια. 


Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργά ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απόγνωση, σύμφωνα με την εφημερίδα News. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής έχει ψηφιστεί ως ένας από τους 10 κορυφαίους παγκοσμίως των sound alike, εκείνων δηλαδή των καλλιτεχνών των οποίων η φωνή μοιάζει απίστευτα με εκείνη των διάσημων. Κάτι που σημαίνει πως είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν πως η φωνή του Νίκου μοιάζει καταπληκτικά με εκείνη του Φρανκ Σινάτρα τον οποίο πολλοί θεωρούν τη μεγαλύτερη λευκή φωνή του 20ου αιώνα. Δυστυχώς, όμως, όσες διακρίσεις και αν έχει σε προσωπικό επίπεδο ο Νίκος, σήμερα, στα 58 του χρόνια και τρία χρόνια αφότου γνώρισε την αποθέωση μέσα από το talent show, βλέπει τη ζωή του να έχει αλλάξει δραματικά. [gossip-tv]

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το φινάλε του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" όπου βγήκε νικητής.