20130203

Σοκάρουν οι συμβουλές από την παιδόφιλη καθηγήτρια για αποπλάνηση ανηλίκου!


Ανατριχιαστικές,είναι οι λεπτομέρειες από τις καταγγελίες για την φερόμενη ως παιδόφιλη καθηγήτρια στην Ελλάδα.


O Ολλανδός δημοσιογράφος Αλμπέρτο Στέχμαν, του οποίου η καταγγελία της εκπομπής οδήγησε στη σύλληψη της φερόμενης ως παιδόφιλης, αναφέρει σοκαρισμένος τους διαλόγους που είχε μαζί της.

"Λες δηλαδή ότι θα μπορέσω να της κάνω διάφορα;", ακούγεται η δημοσιογράφος, που παρουσιάστηκε ως παιδόφιλη, να ρωτά την 52χρονη συλληφθείσα καθηγήτρια.
"Ναι", απαντά εκείνη μονολεκτικά.

"Δεν υπάρχει διείσδυση, δεν μπορείς να αφήσεις έγκυο ένα μικρό κορίτσι", λέει στην συνομιλητή της η 52χρονη.

"Θα το θυμάται αυτό;", ρωτά η δημοσιογράφος. "Οχι αν γίνει άμεσα", απαντά, διαβεβαιώνοντας ότι όσο πιο μικρό είναι το παιδί, τόσο πιο εύκολα θα διαγραφούν απ' τη μνήμη του τα γεγονότα.

Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", η έρευνα του Ολλανδού δημοσιογράφου, ο οποίος ειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία, ξεκίνησε με απώτερο σκοπό να αναδείξει το θέμα των χιλιάδων παιδόφιλων γυναικών για τις οποίες λίγα έως ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά σήμερα.

Για να έρθει σε επαφή μαζί της δημιούργησε ένα ψεύτικο mail, το οποίο στη συνέχεια έστειλε στον Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρντ, ιδρυτή ενός απαγορευμένου παιδοφιλικού κινήματος. Αυτός τον σύστησε στην Ελληνίδα καθηγήτρια και έκτοτε ξεκίνησε μια σειρά επαφών ανάμεσα στον Ολλανδό δημοσιογράφο και την 52χρονη. 

"Μου έλεγε πως είναι πιο εύκολο να ζήσει ένας παιδόφιλος στην Ελλάδα απ' ότι σε άλλες δυτικές χώρες. Αντί να με βοηθήσει να ξεπεράσω το πρόβλημά που ισχυριζόμουν ότι έχω, εκείνη μου έλεγε ότι στη χώρα της μπορώ να έρθω σε επαφή με μικρά αγόρια και κορίτσια», λέει σήμερα ο Αλμπέρτο Στέχμαν.

Συνεχίζοντας την έρευνα, ο Ολλανδός δημοσιογράφος έστειλε μια συνεργάτιδά του στην Ελλάδα -παρουσιάζοντάς την ως παιδόφιλη- για να συναντήσει την 52χρονη. Εκείνη μιλώντας μαζί της, της είπε ότι: "Πρέπει να κρύψεις τα παιδοφιλικά σου αισθήματα και να εργαστείς ως babysitter ή καθηγήτρια αγγλικών".

Ο Αλμπέρτο Στέχμαν τονίζει: "Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προσφέρει στη συνεργάτιδά μου, ένα δίχρονο παιδί για να ασελγήσει πάνω του!".

Το επίμαχο επεισόδιο της εκπομπής αναμένεται να προβληθεί απόψε στο κανάλι SBS6.