20130227

Βρέθηκε ο τάφος του Φρέντι Μέρκιουρι 22 χρόνια μετά το θάνατό του

Περισσότερα από 20 χρόνια πέρασαν, από την ημέρα που ο θρυλικός Φρέντι Μέρκιουρι έφυγε από τη ζωή, αλλά, μέχρι και σήμερα, ο τόπος της τελικής του ανάπαυσης...
ήταν ένα άλυτο μυστήριο για τους εκατοντάδες θαυμαστές του. 

Ο «αστικός μύθος» ήθελε τις στάχτες του σώματος του ροκ σταρ, να έχουν διασκορπιστεί σε διάφορα σημεία, ανά τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη. Όμως, πριν από λίγες μέρες, ανακαλύφθηκε μια τύμβος, σε νεκροταφείο του δυτικού Λονδίνου, το οποίο έχει πάνω της το πραγματικό όνομα του Μέρκιουρι, Farrokh Bulsara!

Ο θάνατός του ήρθε στην ηλικία των 45 ετών, καθώς ο μεγάλος τραγουδιστής έπασχε από AIDS, ενώ, ταυτόχρονα, οι ημερομηνίες που βρίσκονται χαραγμένες επάνω στο μάρμαρο συμπίπτουν με τα γεγονότα.

Το μήνυμα που είναι γραμμένο πάνω στον τύμβο είναι: : «Στη μνήμη του Farrokh Bulsara. Pour Etre Toujours Pres De Toi Avec Tout Mon Amour»., το οποίοι και σημαίνει «Πάντα θα είμαι μαζί σας με όλη μου την αγάπη» ενώ υπογράφεται με το γράμμα M.

Η ανακάλυψη, αυτή, έχει προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στις τάξεις των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να σπεύσουν στο σημείο, αλλά και να προσπαθήσουν να βρουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την αναπάντεχη αποκάλυψη.