20130109

Πώς μπορεί να καταλάβει ότι τον απατάτε!

Ένας μυστηριώδης , νέος φίλος μπήκε στη ζωή της!

Ο Peter Spalton, γνωστός ως «The Dating Doctor», υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που απατούν δημιουργούν συχνά φανταστικούς φίλους για να παραπλανήσουν τους συντρόφους τους. «Ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι πηγαίνει έξω με τους φίλους αυτούς τακτικά, ίσως και το ίδιο βράδυ κάθε εβδομάδα. Μπορεί ακόμη και να βρουν μια αιτία, τη δουλειά ή κάτι άλλο για να μπορούν να διανυκτερεύσουν».

Τα κοσμήματα και τα… εσώρουχά της γίνονται ξαφνικά περισσότερα!
Ο Spalton λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσεις αν η σύντροφός σας σάς απατά είναι να διαπιστώσετε αν ξαφνικά έχει εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα της. «Πιθανόν να έχει αγοράσει περισσότερα εσώρουχα, και μάλιστα με σέξι στοιχεία που ποτέ δε φορά για εσάς. Μπορεί επίσης να έχει αποκτήσει κάποια νέα κοσμήματα, δώρα από τον εραστή της, ιδιαίτερα κοντά στα γενέθλιά της και τα Χριστούγεννα. '
                                     Γίνεται επιθετική όταν τη ρωτάς για το πρόγραμμά της
Αν και πολλά πράγματα μπορούν να διαταράξουν το πρόγραμμα ενός ζευγαριού - όπως ένα επαγγελματικό ταξίδι της τελευταίας στιγμής ή μια συνάντηση - εάν γίνει ξαφνικά συχνό φαινόμενο και η σύντροφός σας δεν μιλάει γι 'αυτό, μπορούμε να έχουμε βάσιμους λόγους να ανησυχούμε, λέει ο Spalton. «Μπορεί να γίνει πολύ ασαφής ως προς το που ήταν ή τι έκανε λέγοντας κάτι σαν: είχα πιάσει την κουβέντα με τις κοπέλες από το γραφείο. Ή ξαφνικά μπορεί να σας πολλές λεπτομέρειες με ένα πολύ τυπικό τρόπο σαν να κάνει πρόβα, οπότε μάλλον έχει επινοήσει μια ιστορία μόνο για σένα. '

                                                                     Είναι «ισχυρή»
Μια μελέτη στο περιοδικό Psychological Science κατέγραψε ότι οι γυναίκες σε υψηλόβαθμες θέσεις εργασίας, όπως οι διευθύνουσες σύμβουλοι ή υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη, έχουν μεγάλες πιθανότητες να απατούν τους συντρόφους τους. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι ισχυρές γυναίκες είναι πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και γίνονται ολοένα και πιο σκληρές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

                                                                 Είναι κυκλοθυμική
Οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες υποφέρουν από συχνές εναλλαγές της διάθεσής τους κυρίως όταν νιώθουν ένοχες. Ισχυρίζονται ότι η κυκλοθυμική συμπεριφορά είναι μια αντανάκλαση της εσωτερικής τους αναταραχής, έτσι ώστε αν ξαφνικά, αρχίζει να λέει άλλα αντί άλλων θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι κατηγορεί τον εαυτό της για κάτι. Ή θα μπορούσε να ενοχλείται από κάτι άλλο - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αξίζει να μάθετε.

                                             Προσπαθεί πολύ για την εμφάνισή της!
Ο Spalton υποστηρίζει ότι γυναίκες που απατούν θα αλλάξουν την εμφάνισή τους, προκειμένου να δελεάσουν τον άνδρα με τον οποίο διατηρούν παράνομη σχέση.
«Περνάει πολύ περισσότερο χρόνο στο μπάνιο πριν πάει έξω, και προσπαθεί να κρύψει την ανυπομονησία της καθώς ετοιμάζεται. Θα μπορούσε να προσποιηθεί ακόμα και ότι δεν θέλει να βγει έξω αλλά ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αφού δεν θέλει να απογοητεύσει τη φίλη της.

                                                        Κοιμάται μαζί σου σπανιότερα
Εάν ο σύντροφός σας ξαφνικά δείχνει χαμηλή σεξουαλική διάθεση ή απλά δεν έχει καμία ερωτική όρεξη, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι καλύπτει τις σεξουαλικές της ανάγκες αλλού, λέει ο Spalton. 'Θα μπορούσε να βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες για να μην κάνει σεξ ή να μην σας δίνει καν σημασία κάθε φορά που προσπαθείτε να την αγκαλιάσετε ή να τη φιλήσετε'.

                                                                    Γίνεται μυστικοπαθής
Σύμφωνα με Spalton, αν ο σύντροφός σας γίνεται ξαφνικά όλο και πιο μυστικοπαθής σημαίνει ότι έχει κάτι να κρύψει. «Έχει το τηλέφωνό της στην αθόρυβη δόνηση και το μεταφέρει μαζί της όλη την ώρα. Σηκώνεται όταν εσύ βλέπεις τηλεόραση το βράδυ για να πάει στην τουαλέτα και παίρνει και το κινητό της μαζί. Ταράζεται αν τη ρωτήσεις αν είναι όλα εντάξει... '

                                                                    Γίνεται απόμακρη
Μια μελέτη του περιοδικού Psychological Science διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που διατηρούν παράνομες σχέσεις σκέφτονται συχνότερα από τους άντρες να τερματίσουν τη «νόμιμη» σχέση. Αυτό σημαίνει ότι αν αποστασιοποιείται σταδιακά από εσάς, μπορεί να σκέφτεται την πιθανότητα να τερματίσει τη σχέση σας.
                                                                 Άκου το ένστικτό σου…
Το πιο σημαντικό πράγμα πάντως, είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Την γνωρίζετε καλύτερα από τον, επομένως μπορείτε να καταλάβετε αμέσως τυχόν παρατυπίες ή ασυνήθιστες κινήσεις και συμπεριφορές, είτε πρόκειται για την ντουλάπα είτε για την καθημερινή της ρουτίνα. Αν υποψιάζεστε κάτι, διερευνήστε το περαιτέρω. Στο κάτω κάτω, εάν δεν έχει κάτι να κρύψει δεν χρειάζεται να ανησυχεί.
                                                                  Αλλά να θυμάσαι…
Ορίστε λοιπόν, 10 σημάδια ότι πιθανόν σας απατά. Πάντως το να υποψιάζεστε τη σύντροφό σας ότι σας απατά δεν σημαίνει ότι το κάνει κιόλας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να αναλύσει τα σημάδια και τις αποδείξεις και μετά αντιμετωπίστε την. Και να θυμάστε, ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.[msn]