20130105

Δρακόντεια μέτρα φύλαξης του Παπακωνσταντίνου

Ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας θεωρείται Νο 1 στόχος

Προσωπική φρουρά πέντε αστυνομικών και 24ωρη φύλαξη της οικίας του από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς εξακολουθεί να έχει ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρά το γεγονός ότι δεν είναι εν ενεργεία υπουργός και από την περασμένη άνοιξη ούτε καν βουλευτής.

Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας αντιμετωπίζεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την Ελληνική Αστυνομία ως νούμερο ένα στόχος και έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στο σπίτι του στην Κηφισιά έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό αλεξίσφαιρο κουβούκλιο της Αστυνομίας, με προβολείς, όμοιο με αυτά που υπάρχουν έξω από το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας.

Μέσα σε αυτό βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο αστυνομικός από το τοπικό τμήμα για να τον φυλάει, μάλιστα το σπίτι του φυλάσσεται ακόμη κι όταν ο ίδιος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που βρίσκονται στη φρουρά του πρώην υπουργού αποτελούν προσωπική του επιλογή από την εποχή που ήταν ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής οικονομίας. Είναι αποσπασμένοι από την Κρατική Ασφάλεια και είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις και ειδικές αποστολές. [newsbeast]