20130125

Φ. Πετρουτσέλι: Δείτε ποιο διάσημο -ανηψιό πολιτικού- παντρεύεται! (Φωτό)

Μία παρουσιάστρια-δυναμίτης που σίγουρα με την επιλογή της να παντρευτεί θα απογοητεύσει ένα μεγάλο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού!
Ποιος είναι ο τυχερός και επώνυμος κύριος των Αθηνών;

Ο ερχομός του 2013 είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην καρδιά της Φλορίντα Πετρουτσέλι. Και αυτό επειδή η επι δύο χρόνια σχέση της με τον ταλαντούχο ανερχόμενο δικηγόρο γνωστής οικογενείας επισφραγίστηκε με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και μια πρόταση γάμου, παρουσία των γονιών του και δεκάδων φίλων τους.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Κωνσταντίνος Λιάπης (ανιψιός του Μιχάλη Λιάπη), οι οποίοι συγκατοικούν στο νέο τους διαμέρισμα στα Βόρεια προάστια, τις φετινές γιορτές θέλησαν να τις περάσουν οικογενειακά. Στην πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Φιλοθέη συγκεντρώθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι, όπου όλοι μαζί υποδέχτηκαν το νέο έτος, αλλά και τη νέα σελίδα που μόλις άνοιξε στη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, η στιγμή που ο Κωνσταντίνος ζητούσε και επίσημα από τη Φλορίντα να γίνει γυναίκα του για το υπόλοιπο της ζωής τους ήταν άκρως συγκινητική.

http://i49.tinypic.com/245xdtu.jpg