20130107

Ηλεία: Νέες σοκαρίστηκες αποκαλύψεις από τη δολοφονία της 41χρονης


Νέες φρικτές λεπτομέρειες ήρθαν στην επιφάνεια της δημοσιότητας σχετικά με τα έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ανακαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής.


Η άτυχη 41χρονη M.G. A. βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της το πρωί των Θεοφανείων, φέροντας πολλαπλές κακώσεις σε όλο το σώμα της και το κεφάλι, από τα χτυπήματα που είχε καταφέρει ο 45χρονος σύζυγός της, πιθανότατα με σφυρί και κατσαβίδι ή ψαλίδι.

Ο αδερφός της είναι βοσκός στην περιοχή και επιστρέφοντας από τη δουλειά του πέρασε από το "σπίτι" της αδερφής του όπου αντίκρισε το τραγικό θέαμα μαζί με τον εργοδότη του.

Τότε ειδοποίησε την Αστυνομία και άρχισαν οι αναζητήσεις του συζύγου της, που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο άμεσα.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή ομολόγησε πως ήταν αυτός που στον καβγά που είχε με την γυναίκα του, την είχε χτυπήσει άγρια.

Πώς την σκότωσε

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι είχε ακόμα ένα καβγά καθώς τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε ένα χώρο – που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σπίτι, απλά ένα δωμάτιο χωρίς πορτοπαράθυρα, αλλά με δύο ανοίγματα και μια υποτυπώδη στέγη, ζούσαν από το καλοκαίρι και μετά.

Εκεί με βάση τις ίδιες πηγές το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται και μέσα στο καβγά ο 45χρονος άρχισε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα και έπειτα με όποιο αντικείμενο βρισκόταν στο χώρο. Μια από τις τραγικές πτυχές του εγκλήματος, ήταν πως ο δράστης μέσα στο μεθύσι του και μετά την πράξη του συνέχισε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι που είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του, όχι μόνο το ίδιο, αλλά και το επόμενο βράδυ, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.


Η 41χρονη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 23 και 24 ετών που ζουν στη Ρουμανία, μαζί με τον άντρα της βρίσκονταν στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μανωλάδας τουλάχιστον μια δεκαετία. Παλιότερα διέμεναν σε ένα σπίτι υπό καλύτερες συνθήκες, ενώ όπως υποστήριξε ο αδερφός της, πολλές φορές φιλοξενούσε το ζευγάρι στο δικό του σπίτι που ήταν επίσης σε καλύτερη κατάσταση, από την τρώγλη που άφησε την τελευταία της πνοή.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ακριβή χρόνο του εγκλήματος και για το τι επέφερε το θάνατό της 41χρονος θα δώσει η σημερινή νεκροψία – νεκροτομή.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Star.gr