20130109

10 Χαρακτήρες αντρών που πρέπει να αποφύγετε


Ένα από τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά πολλών γυναικών είναι ότι πολλές φορές ζευγαρώνουν με λάθος άντρα.  Στο άρθρο αυτό, παρουσιάζουμε 10 χαρακτήρες αντρών που θα πρέπει επειγόντως να αποφύγετε. Εμείς σας τους υποδεικνύουμε και εσείς αν θέλετε να τους αποφύγετε τους αποφεύγετε αν θέλετε να μείνετε μαζί τους μείνετε. Πάντως να ξέρετε .... μετά την απομάκρυνση από το ..... "ταμείο" ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Δηλαδή ...  όποια παίζει με τη φωτιά στο τέλος τσουρουφλίζεται.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 10 χαρακτήρες αντρών που είναι κυριολεκτικά ακατάλληλοι για γυναίκες. Οι άντρες αυτοί με τυχαία σειρά είναι:

1. Ο τζογαδόρος
Ο άντρας τζογαδόρος δεν θα διστάσει να παίξει κορόνα γράμμα ακόμα και εσάς. Ο τζόγος είναι ένα "μικρόβιο" που κυριολεκτικά ελέγχει το μυαλό των ανθρώπων. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται σχεδόν ολόκληρη μέρα με τον τζόγο και κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για τις βασικές τους ανάγκες. Μπορεί τώρα να είστε ερωτευμένες με τον καλό σας που είναι παθολογικός τζογαδόρος αλλά αν σκεφτείτε το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση με έναν τζογαδόρο, τότε καλύτερα να δράσετε τώρα παρά αργότερα.  Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις από σπίτια που διαλύθηκαν εξ' αιτίας του τζόγου. Σε πολλές ακραίες περιπτώσεις, ο τζογαδόρος φτάνει στο σημείο να πουλήσει ακόμα και το σπίτι κρυφά από τη γυναίκα του επειδή χρειάζεται ρευστό για να παίξει.

2. Ο αλκοολικός
Ο αλκοολικός είναι άλλη μια περίπτωση "χαρακτήρα" άντρα που θα πρέπει να αποφύγετε. Ο αλκοολικός στην ουσία είναι εθισμένος στο αλκοόλ κατά παρόμοιο τρόπο που ο ναρκομανής είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Όλη την ημέρα μπορεί να υπόσχεται στη γυναίκα του ότι δεν θα ξανά πιει και να το πιστεύει πραγματικά, αλλά το βράδυ δεν αντέχει και ξανά πίνει. Μια γυναίκα που μπλέκει με έναν τέτοιο άντρα δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τίποτα μαζί του. Εκτός αυτού, πολλές φορές μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και η σωματική της ακεραιότητα. Ο μεθυσμένος χάνει την λογική του και μπορεί να κάνει ακραία πράγματα. Αν σας τύχει τέτοια περίπτωση τότε δύο είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Ή θα χωρίσετε και θα ησυχάσετε, ή την επόμενη μέρα που θα είναι ξεμέθυστος επιμένετε τόσο πολύ στο να πάει σε ένα κέντρο απεξάρτησης που αν δεν το κάνει την ίδια μέρα κιόλας τον χωρίζετε.

3. Ο εξαρτημένος
Ο εξαρτημένος άνθρωπος (από διάφορες ναρκωτικές ουσίες) στο τέλος καταλήγει να τον ενδιαφέρει μόνο το πώς θα εξασφαλίσει αυτή την ανάγκη του.. Οι γυναίκες που έχουν σχέση με κάποιον εξαρτημένο, στην ουσία είναι μόνες τους απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ή το έχουν καταλάβει αλλά για κάποιο λόγο φοβούνται να πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Ο εξαρτημένος λοιπόν είναι ένας άντρας που θα πρέπει να αποφύγετε να συνάψετε σχέση διότι το πιθανότερο είναι να γίνετε δυστυχισμένες. Άλλωστε η λύση στα προβλήματα ποτέ δεν έρχεται με εξαρτησιογόνες ουσίες.

4. Ο μαμάκιας
Ο άνθρωπος κάποια στιγμή στη ζωή του πρέπει να αφήσει την προστασία που του παρέχουν οι γονείς του και να χαράξει το δικό του δρόμο. Εσείς αυτό το καταλάβατε εγκαίρως. Ο δικός σας; Αν ο καλός σας είναι μαμάκιας, τότε πολλά προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν. Οι περισσότερες περιπτώσεις μαμάκηδων είναι ήπιες οπότε τα προβλήματα είναι μικρά. Τι γίνεται όμως αν ο καλός σας ανήκει στους άντρες σούπερ - ντούπερ μαμάκηδες; Οι άντρες μαμάκηδες δίνουν κατά βάση βαρύτητα στη μαμά τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγνοούν εντελώς τα θέλω της γυναίκας τους. Ο συνδυασμός άντρας μαμάκιας και κακή πεθερά είναι κυριολεκτικά καταστροφικός. Μακριά λοιπόν και αγαπημένοι.

5. Ο γυναικάς
Ο άντρας - γυναικάς είναι ένας χαρακτήρας αντρών που όσο και αν είναι ερωτευμένος μαζί σας, αργά ή γρήγορα θα σας το φορέσει το κέρατο. Το δύσκολο σε αυτή την κατηγορία αντρών είναι ότι πολλές φορές αυτοί οι άντρες δεν γίνονται εύκολα αντιληπτοί από την αρχή. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που κάποιες γυναίκες πέσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα επειδή έμαθαν ξαφνικά ότι ο πολυαγαπημένος τους τις είχε φλομώσει στο κέρατο.

6. Ο σπαγκοραμμένος (μόνο για τα δικά σας έξοδα)
Υπάρχουν ορισμένοι άντρες οι οποίοι γίνονται πολύ τσιγκούνηδες μόνο όταν πρόκειται για τα δικά σας έξοδα. Έτσι ... όταν πρόκειται για τον εαυτό τους μπορεί να ξοδεύουν αλόγιστα, ενώ όταν πρόκειται για εσάς, τότε να θυμάται ότι πρέπει να κάνει πολύ σφιχτή οικονομία. Ένας τέτοιος άντρας κυριολεκτικά θα σας πρήξει τα συκώτια για αυτό καλά θα κάνετε να τον αποφύγετε. Αν δεν θέλετε λοιπόν συνεχώς έλεγχο στα χρήματα που ξοδεύετε τότε μακριά.

7. Ο παθολογικός ζηλιάρης
Η ζήλια είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Άλλες φορές μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά σε μια σχέση και άλλες καταστροφικά. Ο παθολογικός ζηλιάρης είναι ένας χαρακτήρας αντρών που ζηλεύει ακόμα και την σκιά του. Αν μπλέξετε με έναν τέτοιον άντρα τότε να είστε προετοιμασμένες να προσπαθείτε συνεχώς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας.

8. Ο τεμπέλης
Το τεμπέλης είναι άλλος ένας χαρακτήρας αντρών που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να μην μπλέξετε με λάθος άντρα. Ο άντρας τεμπέλης αγαπάει πολύ τον καναπέ, ενώ το κρεβάτι του είναι ο έρωτάς του. Αν θέλετε να τρέχετε από το πρωί ως το βράδυ για να προλάβετε τις δουλειές του σπιτιού, τότε ένας τεμπέλης άντρας είναι κατάλληλος για εσάς. Αν από την άλλη θέλετε να μοιράζεστε τις δουλειές, τότε οι τεμπέληδες δεν είναι για εσάς.

9. Ο σούπερ εγωιστής
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ως έναν βαθμό κάποιον εγωισμό. Δυστυχώς όμως μερικοί άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν πολύ περισσότερο. Ο εγωιστής είναι ένας χαρακτήρας αντρών που θέλει πάντα να γίνεται το δικό του. Μονά ζυγά λοιπόν είναι δικά του. Εσείς δεν πρέπει να έχετε δίκιο ποτέ. ο σούπερ εγωιστής τα ξέρει όλα και έχει το αλάθητο στη σχέση σας. Αν μπλέξετε με έναν τέτοιο άντρα τότε είναι πολύ πιθανόν να πληγώνεστε συχνά.

10. Ο παθολογικός ψεύτης
Ο παθολογικός ψεύτης είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος λέει συνεχώς ψέματα ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος. Συνήθως τα ψέματα που λέει ένας παθολογικός ψεύτης είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εμπιστοσύνη όταν ένας από τους δύο λέει ψέμματα. Όπως είναι λογικό, σχέση χωρίς εμπιστοσύνη είναι στη ουσία ένα παλάτι χτισμένο στην άμμο. [dynamikhgynaika]