20121229

Ποιο χωρισμένο ζευγάρι «πιάσαμε» να διασκεδάζει μαζί και ερωτευμένο;

Η σχέση τους έχει περάσει από «σαράντα κύματα»..

Από τότε που έγινε γνωστή στον τύπο και το ευρύ κοινό δημοσιεύματα τους ήθελαν μια μαζί και μια χώρια. Εκείνη τραγουδίστρια εκείνος μουσικοσυνθέτης.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Κολέτσα και το Χριστόδουλο Σιγανό. Το ζευγάρι δεν έχει παραδεχτεί απόλυτα τη σχέση του παρά το ότι οι παπαράτσι τους έχουν πιάσει ουκ ολίγες φορές σε τρυφερά τετ-α-τετ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου, πριν λίγο καιρό, όταν είχε ερωτηθεί για τη σχέση τους ισχυρίστηκε πως πρόκειται για μια περίεργη κατάσταση και μια σχέση λίγο πιο... ελεύθερη.

Οι φήμες των τελευταίο καιρό έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό και πως και οι δύο θέλουν να κάνουν καινούργια αρχή στη ζωή τους.
Η αλήθεια όμως είναι πως το ζευγάρι κάνει προσπάθειες να είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, το βράδυ της Τρίτης 25 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα ο Χριστόδουλος Σιγανός πήγε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα για να τη δει.

Λίγη ώρα νωρίτερα στο κέντρο είχε εμφανιστεί ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης dj Valentino με την αγαπημένη του Σάσα Μπάστα. Οι δυο τους καθόντουσαν σε ένα τραπέζι, πίσω, στο κέντρο, και στην παρέα τους πήγε ο συνθέτης ενώ μόλις τελείωσε το πρόγραμμά της στο τραπέζι εμφανίστηκε και η Χριστίνα Κολέτσα.

Η τραγουδίστρια και ο Χριστόδουλος Σιγανός έδειχναν να τα έχουν αφήσει όλα πίσω και να ζουν από την αρχή τον έρωτά τους. Ο ένας κοίταζε τον άλλο στα μάτια και η γλώσσα τους σώματος φανέρωνε τα συναισθήματά τους.[gossip-tv]