20121111

Σοκ: Τρώει όσο ένα άλογο και δεν παχαίνει (pics)

Η Carole πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται συνδετικίτιδα και η ίδια λέει πως όποιος την βλέπει νομίζει ότι έχει νευρική ανορεξία.

Η συνδετικίτιδα ή ινομυαλγία, είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, χωρίς όμως να προκαλεί μόνιμες βλάβες, αλλά είναι πιθανό να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια.
Το βασικό σύμπτωμα που έχει η Carole είναι πως το σώμα της δεν μπορεί να αποθηκεύσει καθόλου λίπος.
«Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι είμαι τυχερή που είμαι τόσο λεπτή, αλλά εύχομαι να μπορούσα να πάρω έστω και λίγο βάρος», λέει με παράπονο η Carole ενώ όπως δήλωσε κάποιοι κάνουν ρατσιστικά και χλευαστικά σχόλια για την ίδια.
Όταν γεννήθηκε είχε φυσιολογικά κιλά για ένα νεογέννητο, αλλά σύντομα οι γονείς της παρατήρησαν ότι της πήρε περισσότερο χρόνο από τα άλλα παιδιά να περπατήσει. Η ίδια η Carole στη συνέντευξη της, λέει πως οι συμμαθητές της στο σχολείο τη φώναζαν «έντομο ραβδί» και όλοι νόμιζαν πως έπασχε από νευρική ανορεξία.
«Από παιδί με τη μητέρα μου τρέχαμε στους γιατρούς για να καταλάβουμε τι έχω. Μετά από ένα χρόνο διαγνώσανε τη συνδετικίτιδα και έμαθα πως δεν έχω τους μυς που πρέπει να έχει ένα φυσιολογικό άτομο και ότι δεν έχω δείγμα λίπους πάνω μου», δήλωσε σε συνέντευξή της η 50χρονη. [kamikazi]