20121024

Μαριάντα Πιερίδη- Δημήτρης Καμενίδης: Άναψαν τα αίματα μετά το χωρισμό


Κανείς ίσως δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από εννέα χρόνια, ότι ο έρωτας της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Καμενίδη θα κατέληγε σε ένα αστυνομικό τμήμα. Κι όμως! 


Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας έδωσαν τέλος στον πολύχρονο έρωτά τους πριν από μερικούς μήνες. Ένας χωρισμός που δεν είχε ούτε εντάσεις, ούτε κόντρες, ούτε διαμάχες. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι οι δυο τους εξακολουθούσαν να συνεργάζονται και επαγγελματικά και να μην έχουν τραβήξει κόκκινες γραμμές και στην μέχρι πρότινος συνεργασία τους.

Όλα αυτά μέχρι πριν μερικές ημέρες, που το σκηνικό άλλαξε. Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για να συζητήσει κάποιες εκκρεμότητες που είχε. Η κουβέντα μεταξύ τους άρχισε να αποκτά ένταση και το ήρεμο σκηνικό δεν άργησε να αλλάξει. Τα αίματα άναψαν. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη πίσω από τους τοίχους του σπιτιού που συναντήθηκαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαριάντα Πιερίδη εν βρασμώ –προφανώς- ψυχής βρέθηκε να ζητάει από την εισαγγελία να γίνουν συστάσεις από την αστυνομία στον πρώην σύντροφό της προς συμμόρφωση και αποφυγή της δικαστικής οδού. Η τραγουδίστρια μάλιστα ζήτησε την εισαγγελική παραγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, το οποίο και προέβη στην ανάλογη εντολή.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καμενίδη, ο οποίος όμως δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό.[gossip-tv]