20121024

Τον βρήκαν νεκρό με τις πυτζάμες 15 χρόνια μετα!

Ένας απλός έλεγχος σε ένα έρημο σπίτι στην πόλη της Βόρειας Γαλλίας έδωσε στον επιθεωρητή Υγείας Ντιντιέ Περουντόν την ευκαιρία...
να διηγείται σε φίλους και γνωστούς μια απ’ τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στην καριέρα του!

Στο κρεβάτι του σπιτιού βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο σκελετός ενός άντρα, ντυμένος με πυτζάμες και ξαπλωμένος. Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που παρέμεινε σ’ αυτή την θέση χωρίς να τον ανακαλύψει κανείς για 15 χρόνια μετά το θάνατο του στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Ο άντρας φέρεται να ζούσε μόνος του χωρίς συγγενείς. Οι αρχές μάλιστα βρήκαν πλήθος κλειστών φακέλων και γραμμάτων, που χρονολογούνται πίσω έως το 1996. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο άντρας ήταν ισπανικής καταγωγής και γεννημένος το 1921, αναφέρει το protothema.gr.

Ο Περουντόν ανέφερε πως η απουσία του δεν έδωσε τροφή για σκέψεις, ενώ δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP: «Δεν υπήρχε ακαταστασία. Το σπίτι ήταν κλειδωμένο από μέσα. Τίποτα δεν δείχνει στοιχεία για εγκληματική πράξη.»

Το σώμα έφυγε για να γίνει αυτοψία και να αναγνωριστεί, ενώ σύμφωνα με τον Περουντόν «για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Ξεκίνησε η έρευνα, θα πάρει λίγο καιρό να μάθουμε από πού έρχεται, με τι ασχολούνταν και τι συνδέσεις με αυτά τα στοιχεία ενδεχομένως υπάρχουν.»