20120930

Το σοκαριστικό status του Ντόρσει στο facebook


Με ένα status σοκ στο facebook, αργά τη νύχτα, ο Τζόι Ντόρσεϊ έδωσε το στίγμα της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης τονιζονταs.... ότι θα ήθελε να τα παρατήσει όλα για να ξαναβρεί τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής.

Όπως κατέστησε σαφές o Aμερικανός, που βρίσκεται στην Μόσχα με τον Ολυμπιακό, είναι απίστευτα στρεσαρισμένος. Δεν δίστασε μάλιστα να πει δημόσια ότι κλαίει κάθε βράδυ, βιώνοντας ουσιαστικά έναν αληθινό και επαναλαμβανόμενο εφιάλτη.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… «Οικογένεια πάλι μαζί», «Οι αγαπημένοι εδώ», «Κάποιον να μιλήσω», «Να ξημερώσει», «FoodStamps» (σ.σ. Υπάρχει ένα φιλαθρωπικό πρόγραμμα στην Αμερική με αυτό το όνομα), «Redlight-Greenlight», «Hiding-Ghost-Skee» (σ.σ. τα δύο τελευταία είναι κάποια παιχνίδια σαν το «κρυφτό» που προφανώς έπαιζε μικρός)».

Αμέσως μια ξαδέρφη του προσπάθησε να τον παρηγορήσει, λέγοντας του ότι μπορεί η οικογένεια τους να έχει σκορπιστεί εδώ κι εκεί, αλλά όσα θέλει ακόμη ισχύουν. Μάταια, όμως. Ο Τζόι συνέχισε να περιγράφει την κατάστασή του με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Κλαίω κάθε γαμ… νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση». Αρκετοί φίλοι του άφησαν μηνύματα συμπαράστασης και τον παρότρυναν να …κρατήσει γερά.

Μπορεί η σωματική του διάπλαση και ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται να δίνουν την εικόνα του «σκληρού», όμως ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι το εντελώς αντίθετο. Υπερευαίσθητος. Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού, έχει καταλάβει ότι πρόκειται για ιδιαίτερο άνθρωπο με έντονο ψυχικό κόσμο.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιδί. Του αρέσει να γελάει κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ όπως έχει πει και ο ίδιος χρειάζεται συχνά πυκνά να ακούσει τη φωνή της μητέρας του στο τηλέφωνο για να τον ηρεμήσει.

Για το αν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη αφορμή που τον οδήγησε σε αυτό του το ξέσπασμα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Το θέμα είναι ότι έφτασε στο σημείο να εξωτερικεύσει μέσω fb όλα όσα άσχημα νιώθει... [gazzeta]