20120914

ΦΩΤΟ: Δείτε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε τα μαϊμού iphone και ipad


Αρκετός κόσμος πέφτει καθημερινά θύμα επιτήδειων, οι οποίοι πωλούν μαϊμού κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, για γνήσιες. Πώς μπορείτε...να ξεχωρίσετε αυτές τις συσκευές για να μη καταλήξετε με μια... μαϊμού στην τσάντα σας; Δείτε ένα iphone και ένα ipad που μπορεί να μοιάζουν με τα γνήσια, αλλά δεν είναι.

Στο  iPhone υπάρχει μια πλακέτα 1χ1εκ η οποία με την βοήθεια δυο μικρών μπαταριών (τύπου "κουμπί") φωτίζει ένα led, το οποίο ανάβει όταν πατάς το υποτιθέμενο κουμπί ενεργοποίησης πάνω δεξιά και φαίνεται στο κέντρο της οθόνης η ένδειξη : Low Battery και το σήμα της Apple (φώτο 2), με αποτέλεσμα ο αγοραστής-θύμα να "ψαρώνει" κανονικότατα! Φυσικά, οι...κατασκευαστές του, εκτός από την μίνι πλακέτα, έχουν προσθέσει εντός και μια σιδερένια μπάρα, κατάλληλων γραμμαρίων, ούτως ώστε το βάρος του να μοιάζει κανονικό (Φώτο 1)!
maimoy_iphone
Στο μουσαντένιο iPad τα πράγματα είναι πιο απλά. Στο εξωτερικό υπάρχει ομοιότητα με το original iPad αλλά στο εσωτερικό υπάρχει απλά μια..σιδερένια μπάρα κατάλληλων και πάλι γραμμαρίων και τίποτε άλλο.[dimastin]
maimoy_ipad