20120927

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν είναι άστεγη αλλά τρώει από τα σκουπίδια

Μπορεί στα δικά μας μάτια να δείχνει άκρως σοκαριστικό για εκείνη όμως είναι τρόπος ζωής...


H Άσλεϋ Φίλντς είναι μία από τους χιλιάδες Νεοϋορκέζους που γυρνούν στα σκουπίδια για να μαζέψουν φαγητό. Μόνο που η Άσλεϋ δεν είναι άστεγη. Έχει δουλειά και σπίτι. Απλώς, κάνει οικονομία. Λέγε με καλύτερα Ντόναλντ Σκρούντζ!Η Άσλεϋ είναι φοιτήτρια και παράλληλα δουλεύει στο θέατρο, το οποίο της εξασφαλίζει 2.000 δολάρια το μήνα. 


Ωστόσο, αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να ξοδεύει χρήματα για το φαγητό της όταν υπάρχουν κάθε μέρα έτοιμα γεύματα (μισοφαγωμένα) γι' αυτήν. Κι αν χρειαστεί να βάλει τα χέρια της στα σκουπίδια για να βρει, θα το κάνει δίχως δεύτερη σκέψη.Όπως η ίδια υποστηρίζει, «πολλοί Νεοϋορκέζοι τρώνε 2 μπουκιές από το φαγητό τους και το πετάνε. 

Το αφήνουν επίσης μέσα στη συσκευασία τους, το οποίο σημαίνει πως είναι καθαρό».Τρώει συνήθως σάντουιτς από τα καφέ της περιοχής της, σαλάτες και άλλα φαγητά από fast food. Επίσης, περιμένει να νυχτώσει και πηγαίνει στην πίσω πόρτα εστιατορίων έτοιμου φαγητού που πετάνε το φαγητό που δεν αγοράστηκε. Τα παίρνει, τα αφήνει στο ψυγείο της και βγάζει την εβδομάδα με αυτόν τον τρόπο!Όπως αναφέρει η Άσλεϋ, υπάρχουν πολλοί σαν αυτή και δεν είναι άστεγοι ή φτωχοί. Απλά έχουν βρει, όπως λέει, μια καλή λύση.[radar.gr]