20120822

Γιάννης Τσιμιτσέλης | Έχασε τον πατέρα του


Πριν από λίγες ώρες, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχασε τον πατέρα του, Χρήστο Τσιμιτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Σε σχετικά πρόσφατη συνένευξη που παραχώρησε ο 31χρονος ηθοποιός ανέφερε για την οικογένειά του: «Δεν είχαμε πολλά λεφτά. Επειδή ο πατέρας με τη μάνα μου είχαν χωρίσει όταν εγώ ήμουν 7 χρόνων, η μάνα μου έπαιρνε ένα αρκετά μικρό μισθό, ενώ ο πατέρας μου που είχε το μαγαζί- μία ψαροταβέρνα-, δούλευε σεζόν, οπότε όλο το χειμώνα δεν είχε δουλειά. Ήταν δύσκολα, δεν ήταν εύκολα. Αλλά υπήρχαν και πιο δύσκολες περιπτώσεις από τη δικιά μου- το φαγητό, ας πούμε, δεν το στερήθηκα ποτέ. Και το να στερηθείς μια πολυτέλεια, δεν είναι τίποτα», ενώ όταν ρωτήθηκε αν του έλειψε η οικογενειακή θαλπωρή, απάντησε: «Όχι, καθόλου. Ούτως ή άλλως και οι περισσότεροι συμμαθητές μου χωρισμένους γονείς είχαν, οπότε δεν τέθηκε ποτέ θέμα “στέρησης” κάποιων παραδοσιακών οικογενειακών προτύπων, σε σχέση με άλλα παιδιά. Και από τον πατέρα μου, αλλά και από τη μητέρα μου, πήρα πολλή αγάπη».
Η κηδεία του Χρήστου Τσιμιτσέλη θα τελεσθεί σήμερα το πρωί στις 10.00, στον Ιερό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο Μεσολόγγι, τον τόπο καταγωγής του ηθοποιού.