20120822

Ο Γολγοθάς του Θοδωρή Ρακιντζή


Τι λέει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Θοδωρής Ρακιντζής. Ο μουσικός παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής βρέθηκε στην Εντατική νοσοκομείου όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών υπέστη έμφραγμα, το Δεκαπενταύγουστο.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής έκανε διακοπές στη Μεσσηνία μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξία Γεωργίου, όταν γύρω στις 00:30 ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και μούδιασε το χέρι του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα το νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και τον έβαλαν στην Εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Όλα όμως ευτυχώς εξελίχθηκαν ομαλά. Ο παρουσιαστής βγήκε από την εντατική και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 

Θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα πάει κατευθείαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε στεφανιαιογραφία, ώστε να δουν οι γιατροί την εξέλιξη της υγείας του.

Ο ίδιος είπε στην «Εspresso»: «Ευχαριστώ πολύ το γιατρό μου, Μανώλη Μάκαρη, αλλά και τα κορίτσια της Εντατικής που έκαναν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βγω σύντομα από την Εντατική και να έχω όσο λιγότερα προβλήματα γινόταν. Δεν μπορώ όμως να μην πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε».[newsbeast]