20120805

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Γράφει βιβλίο που πολλοί “θα χάσουν τον ύπνο τους”!

Βιβλίο-φωτιά ετοιμάζει ο γιος της αείμνηστης εθνικής σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη!
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει και, όπως λέει, «θα κάνει πολλούς και πολλές να χάσουν τον ύπνο τους και να μην ξέρουν πού να κρυφτούν…».

Πρόκειται για μια εξομολόγηση ψυχής που την οφείλει στον εαυτό του αλλά και στο κοινό, με σκοπό να βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους και να ξεσκεπάσει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, όλους εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του.

Η είδηση ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ετοιμάζει ένα καινούργιο βιβλίο με τα… άπαντα της ζωής του ήταν γνωστή στην «Εspresso» εδώ και περίπου δύο χρόνια και γι’ αυτό το θέμα αναφερθήκαμε πέρυσι σε αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαίωσε την είδηση ο ίδιος αναρτώντας στο προφίλ του στο Facebook μιαν αναγγελία με την οποία μας ενημερώνει ότι το βιβλίο του θα έχει τίτλο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά». Θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγεί ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία. Μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια, το βιβλίο θα περιλαμβάνει το χρονικό της ζωής του από τη χρονιά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη και πραγματικά άλλαξαν τα πάντα γύρω του.

Οπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου, πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια και ειδικά εκείνοι που, ενώ δεν τον ήξεραν προσωπικά, τον έκριναν από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέσω των ΜΜΕ αλλά και των… καλοθελητών. «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια, εκμεταλλευτές, μα…κες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε» τονίζει, βγάζοντας παράλληλα μεγάλη πικρία για όλους εεκείνους που πιστεύει ότι έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη του.

Το βιβλίο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά» θα είναι πολύ αποκαλυπτικό και με όσα αφήνει να εννοηθούν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα ρίχνει φως στη σκοτεινή πλευρά της showbiz. Η αλήθεια είναι πως με όλα όσα υποστηρίζει, το βιβλίο του, εφόσον τελικά περιλαμβάνει ονόματα και… διευθύνσεις, όπως αφήνεται να εννοηθεί, θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Μάλιστα, δηλώνει πως τέτοιου είδους αποκαλύψεις έχουν προσωπικό κόστος, αλλά δεν μπορεί να μην καταγράψει τα γεγονότα στην αληθινή εκδοχή τους.

«Θα πάθετε την πλάκα σας», προαναγγέλλει

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ανακοινώνω ότι το δεύτερο βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη στον χώρο Κάκια Ιγερινού. Προσωρινός τίτλος “Τόσο κοντά, τόσο μακριά”. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο και πιο συγκεκριμένα για μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι τώρα. Γιατί πρέπει όλοι να μάθετε την πραγματική αλήθεια. Γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και σε σας που δεν με ξέρετε προσωπικά και έχετε κρίνει τα γεγονότα από ό,τι λέγανε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές. Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Θα νομίζετε ότι είναι μυθιστόρημα, και όμως. Θα μάθετε τι γίνεται πίσω από τα φώτα και τη λάμψη της ομολογουμένως ψεύτικης και σάπιας showbiz.

»Είμαι σίγουρος ότι από τώρα πολλοί και πολλές θα χάσουν τον ύπνο τους, πολλοί δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν. Ομως, δεν μπορώ να μην καταγράψω τα γεγονότα στην αληθινή εκδοχή τους. Ξέρετε όλοι ότι σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία, ακόμα και εάν υπάρξει προσωπικό κόστος για μένα. Υπομονή έναν χρόνο. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς μπει στη διαδικασία να γράψει ένα παρόμοιο βιβλίο, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

»Η αντίστροφη μέτρηση για κάποιους που νομίζουν ότι θα μείνουν για πάντα στο απυρόβλητο έχει αρχίσει. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, όπως λέει και το τραγούδι…».[Espressonews]