20120822

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της 15χρονης Μυρτούς που κακοποιήθηκε στην Πάρο


Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας της 15χρονης Μυρτούς η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 21χρονο Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 23 Ιουλίου.

«Η κοπέλα βρίσκεται σε σταθερά βαριά κατάσταση και υποστηρίζεται από μηχανήματα. Στις επόμενες μέρες θα προκαλέσουμε διάφορα ερεθίσματα προκειμένου να διαπιστώσουμε, αν ο εγκέφαλός της είναι λειτουργικός. Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας της», δηλώνει σύμφωνα με την metrogreece.gr, ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος του Αττικού νοσοκομείου, Γιώργος Δημόπουλος.

Ο δράστης τώρα, ο 21χρονος Πακιστανός, κρατείται στις φυλακές Αυλώνα όπου και οι ομοεθνείς κρατούμενοι τον αποδοκίμασαν. Μάλιστα ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. 
«Η Πακιστανική Κοινότητα της Ελλάδας καταδικάζει κάθε εγκληματία. Εφόσον οι έρευνες αποδείξουν ότι ο συγκεκριμένος 21χρονος προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της κοπέλας, ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.[iefimerida.gr]