20120723

Έλληνες ηθοποιοί είπαν όχι σε προσβλητικό reality για Ελλάδα

Βροντερό όχι ειπαν οι ελληνες ηθοποιοί που ζουν, εργάζονται και κυνηγούν το όνειρο τους στο εξωτερικό.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου, Χρήστος Βασιλόπουλος, Μαρίνα Σόλωνος, Αλέξια και Κωνσταντίνος Ησαϊας, συναντήθηκαν με παραγωγό αμερικανικού δικτύου, ο οποίος προσπάθησε να τους πείσει να γυρίσουν ένα προκλητικό reality, στο οποίο οι Έλληνες , θα παρουσιάζονται ως καβγατζήδες, οι γυναίκες θα είναι ζηλιάρες, και οι «ζεν πρεμιέ» εριστικοί, να θάβει ο ένας τον άλλον.

Στο ραντεβού με τον παραγωγό πήγαν όλοι οι ελληνες ηθοποιοί, εκτός του Αλέξη Γεωργούλη, που εκείνο το διάστημα βρισκόταν στην Ελλάδα.

Με το που ο παραγωγός τους ανακοίνωσε το concept του reality και τους είπε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει νούμερα και να υπάρχει ίντριγκα, αμέσως αρνήθηκαν.

Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, εξήγησε πως ειπαν όχι, επειδή «θέλουμε να βγάλουμε την αλήθεια μας, αλλά δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον εδώ. Δεν θέλαμε να έχουμε στο σπίτι τις αρνητικές στιγμές, ώστε ο παραγωγός να έχει την πλήρη άνεση να βγάλει τους Έλληνες καβγατζήδες, τις γυναίκες ζηλιάρες, και τους ζεν πρεμιέ ανεγκέφαλους που θάβει ο ένας τον άλλον».
[fimes]