20120724

Πήγαν να πνίξουν γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια


Είναι μια γνωστή τραγουδίστρια, όπου συχνά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα αντρικά βλέμματα και όχι μόνο.

Εχθές το βράδυ, καθώς επέστρεφε σπίτι της έπεσε θύμα κλοπής.
Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με δυο άντρες Πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι ήθελαν να της κλέψουν την τσάντα. «Δυο στενά πριν το σπίτι μου με πλησίασαν δυο Πακιστανοί, οι οποίοι μου τράβαγαν την τσάντα μου, την οποία είχα περασμένη στον αγκώνα μου. Στην προσπάθειά τους να μου την πάρουν, με έριξαν κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσω και στην μέση μου. Ο ένας προσπάθησε να με πνίξει, αφού είχε περάσει τα χέρια του στον λαιμό μου και ο άλλος τράβαγε την τσάντα, την οποία κρατούσα σφιχτά πάνω μου», δήλωσε η Μαρία Καρλάκη και συνέχισε: «Στην προσπάθειά μου να γλιτώσω τους κλώτσησα με δύναμη στο επίμαχο σημείο με αποτέλεσμα να φύγουν τρέχοντας».
Η τραγουδίστρια καθ’ όλη τη διάρκεια καλούσε βοήθεια και κανείς δεν βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει , ενώ όπως μας αποκάλυψε λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχει αστυνομικό τμήμα. «Δεν γίνεται κανείς να μην άκουσε τίποτα σε ένα τόσο ήσυχο στενάκι. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει φοβηθεί και δεν βοηθάει ούτε τον συνάνθρωπο του».[gossip-tv]