20120720

Τα τρυφερά ενσταντανέ της Σ. Καρβέλα με τον… πρώην της

Μπορεί αυτό το Σάββατο η Άννα Βίσση να ξεκινά από την Κέρκυρα την καλοκαιρινή της περιοδεία, ...
όμως λίγες μέρες νωρίτερα απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στο Νησί των Ανέμων μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα που ήρθε στην Ελλάδα για το καλοκαίρι. 
Μητέρα και κόρη έμειναν σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Ορνό, ενώ απόλαυσαν τις βουτιές τους στις αγαπημένες τους παραλίες της Φτελιάς, του Ορνού και της Ψαρού. 
vissi vissi
Η Άννα Βίσση έκανε hot yoga στην παραλία και μαζί με την κόρη της επισκέφτηκαν και τα εστιατόρια της περιοχής, με την τραγουδίστρια να μένει πιστή στην υγιεινή διατροφή και να μην κάνει καμία παρασπονδία.
vissi vissi
Η Σοφία πάλι συναντήθηκε με τον πρώην της Θανάση Πανουργιά και όπως έδειχναν τα πράγματα τίποτα δεν αποκλείει μια επανασύνδεση. Κι αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία της Φτελιάς να απολαμβάνουν τις βουτιές τους και να ανταλλάσουν φιλιά και χάδια, αποδεικνύοντας ότι αυτός ο έρωτας ήταν πολύ δυνατός για να σβήσει.
vissi vissi
Η Άννα Βίσση, μαζί με τη Σοφία Καρβέλα απόλαυσαν επίσης τις βραδινές τους βόλτες στα Ματογιάννια, όπου η τραγουδίστρια μίλησε με αρκετό κόσμο, ενώ ψώνισαν και αρκετά ρούχα και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.
vissi vissi