20120725

Δείτε την κόρη του Γιώργου Κιμούλη! (φωτό)

Η Μαριάννα Κιμούλη ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 1994. Από τότε και οι δύο γονείς της προσπάθησαν να κρατήσουν τη Μαριάννα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Εξάλλου και οι δύο επέλεγαν πάντα να είναι διακριτικοί και να κρατάνε χαμηλούς τόνους.  

Η Μαριάννα πλέον μεγάλωσε και η παρουσία της στις θεατρικές παραστάσεις του πατέρα της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Όλοι προσπαθούσαν να μάθουν ποιο είναι το όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι στα πλευρό του Γιώργου Κιμούλη που έτρεχε πρώτη να τον συγχαρεί έπειτα από κάθε πρεμιέρα. Στο άκουσμα και μόνο της είδησης ότι πρόκειται για την κόρη του ηθοποιού οι φωτογράφοι «πολιορκούσαν» τη νεαρή κυρία προσπαθώντας  να της αποσπάσουν μια κουβέντα.  

Η Μαριάννα μεγάλωσε σε δύο κόσμους «συγγενικούς»: της πολιτικής και της υποκριτικής. Από μικρή θυμάται τη μητέρα της στα βουλευτικά έδρανα και τον πατέρα της στο θεατρικό σανίδι. Θαύμαζε και τους δύο, συζητούσε μαζί τους, προβληματιζόταν, αλλά φαίνεται πως υπερίσχυσε το καλλιτεχνικό της  γονίδιο. Από το γυμνάσιο κιόλας συνειδητοποίησε πως το θέατρο είναι αυτό που την εκφράζει. Συμμετείχε σε θεατρικές ομάδες του σχολείου, διάβαζε θεατρικά έργα και δεν έχανε παράσταση.  

Οι γονείς της στήριξαν την απόφασή της από την πρώτη στιγμή. Ο Γιώργος Κιμούλης, παράλληλα, της υπέδειξε τις αμέτρητες δυσκολίες που θα συναντήσει κυνηγώντας το όνειρό της. Ωστόσο, νιώθει βαθύτατα συγκινημένος και περήφανος κάθε φορά που η Μαριάννα παρακολουθεί τις παραστάσεις του. Της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και δεν το κρύβει.  

Η νεαρή κυρία Κιμούλη ζει όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας της. Βγαίνει, ξενυχτάει, πάει σε μπαράκια, σινεμά, θέατρο. Έχει πολλούς φίλους με τους οποίους κάνουν ταξίδια και διακοπές. Όσο για τη «μάστιγα» της εποχή», τα social media, τα παρακολουθεί και συμμετέχει σε αυτά, πάντα όμως με τη δέουσα διακριτικότητα και σοβαρότητα. Ενημερώνει διαρκώς  τη σελίδα της στο facebook και ανταλλάσσει απόψεις με τους φίλους της, ενώ δεν κρύβει τον προβληματισμό της για την οικονομική κατάσταση της χώρας και την ανεργία των νέων.  

Με τους γονείς της διατηρεί στενή σχέση. Με τη μητέρα της Μαρία Δαμανάκη βγαίνει συχνά, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ο πατέρας  της, Γιώργος Κιμούλης, είναι ο καλύτερός της φίλος. Οι δυο τους περνάνε ώρες μαζί μιλώντας για τις θεατρικές του δουλειές και για το μέλλον της Μαριάννας.
[Πρώτο Θέμα]