20120725

Ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια στη βάπτιση του παιδιού του για το… όνομα!

Τη χαρά που φέρνουν τα «γεννητούρια» στα ζευγάρια, συνήθως διαδέχεται η διαφωνία για το… όνομα!


Πόσο μάλλον όταν οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση, όπως δηλαδή συνέβη και με το ζευγάρι από την Αιγιάλεια!


Βέβαια, αυτοί, όπως αποδείχτηκε, έφθασαν στην εκκλησία , χωρίς να έχουν λύσει το θέμα με αποτέλεσμα να πέσει… ξύλο κατά τη διάρκεια της βάπτισης.


Σύμφωνα με το thebest.gr, το περιστατικό συνέβη πριν περίπου δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιαλείας.


Οι εν διαστάσει γονείς του μικρού είχαν κανονίσει τα της βάπτισης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με εξαίρεση, από ότι αποδείχτηκε, το… βασικότερο: Δεν είχαν συμφωνήσει στο όνομα του μικρού.


Ξαφνικά και ενώ το μυστήριο είχε ξεκινήσει, οι γονείς του μωρού άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο μπαμπάς του μικρού επέμενε να του δώσουν το όνομα το δικού του πατέρα, ενώ η μητέρα ήθελε το παιδί, να πάρει το όνομα του δικού της πατέρα.


Το μυστήριο διεκόπη, γονείς και λοιποί συγγενείς βγήκαν στο προαύλιο, συνέχισαν τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα, όταν τα αίματα άναψαν πατέρας και νονός του παιδιού ήρθα στα χέρια!
Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, επήλθε… η συμφωνία – να δοθούν στον μικρό τα ονόματα και των δύο παππούδων του – και όλοι μαζί μπήκαν ξανά στην εκκλησία για να συνεχιστεί το μυστήριο.


Βέβαια, ήταν αδύνατο, όλοι αυτοί που λίγο πριν τσακώνονταν, να γλεντήσουν στη συνέχεια, παρέα, σαν να μην συνέβη τίποτα. [pressgr]