20120727

Τραγουδιστές έξω φρενών με θαυμαστές: Δες δύο περιστατικά και βγάλε τα συμπεράσματά σου


Μα καλά τι έπαθαν οι τραγουδιστές και επιτίθενται φραστικά στους fans τους; Δύο τέτοια περιστατικά συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σε συναυλίες, σε εκείνη των Iron Maiden και στο live του MC Chris.

Θα ξεκινήσουμε από εκείνη που πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με τον MC Chris να ζητά εκ των υστέρων συγγνώμη με βίντεο για τη συμπεριφορά του. 

Ο Mike Taylor είχε πάει στη συναυλία των Powerglove & MC Chris ωστόσο δεν του άρεσε το support act του Richie Branson. 

"Ένιωσα πως οι στίχοι του ήταν λειψοί. Οι ρυθμοί ήταν κλεμμένοι από άλλα τραγούδια. Δεν μου άρεσε αυτό για αυτό και έγραψα στο Twitter: 'αγαπητέ σπασίκλα ράπερ που άνοιξε τη συναυλία των Powerglove/mc chris. Δεν ήσουν τόσο καλό ώστε να υποκύψω. Καλή τύχη την επόμενη φορά'", υποστήριξε ο απογοητευμένος θαυμαστής. 

Ο ράπερ MC Chris βρισκόταν στα καμαρίνια όταν έμαθε για το tweet. "Ο MC Chris ζητούσε από το κοινό να μάθει το πραγματικό μου όνομα. Κοιτάχτηκα με έναν φίλο μου και ξανάκουσα να ζητά να βρει τον άνθρωπο που έγραψε αυτό το σχόλιο στο Twitter. Σήκωσα το χέρι μου εκείνος με έδειξε και φώναξε: 'Οι σεκιουριτάδες θα σε βγάλουν έξω από εδώ για αυτά που έγραψες στο Twitter'".

Ο ράπερ αργότερα δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο-συγγνώμη ως προς τον θαυμαστή του που έδιωξε ενώ του ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter. "Ελπίζω να δέχτηκες τη συγγνώμη μου. Μου αξίζει ότι λαμβάνω σήμερα και θα ελέγχω την υπερκριτική στάση μου. Συγγνώμη", έγραψε χαρακτηριστικά.

Πριν τη συγγνώμη ο Taylor έγραψε: "Ξέρω πως το tweet μου έδειχνε θυμό αλλά είμαι έξυπνος και καταλαβαίνω κάποιον που θέλει να προστατεύσει τον άνθρωπο που ανοίγει τη συναυλία του. Ωστόσο διώχνεις δημόσια έναν θαυμαστή πολλών ετών επειδή έγραψε στο twitter ένα αρνητικό σχόλιο; Είστε σοβαροί; Συνειδητοποιώ πώς ότι είπα ήταν ασήμαντο αλλά πόσο ανώριμο είναι να ταπεινώνεις κάποιον δημοσίως επειδή τουίταρε κάτι στους 100 followers του; Δεν μου επιτρέπεται να έχω αρνητική άποψη; Ο MC Chris δεν ανέβασε βίντεο όπου κριτίκαρε την ταινία Avengers; Θα έπρεπε δηλαδή οι παραγωγοί της ταινίας να τον ταπεινώσουν δημόσια; Μου δόθηκε αποζημίωση, ο tour manager ήταν απολογητικός και ο Richie Branson με ευχαρίστησε στο Twitter που τον βοήθησα να κάνω το σόου του καλύτερο. Ωστόσο ο MC Chris πέταξε όλα τα χρόνια που τον στήριξα. Δε θέλω να με λυπηθούν αλλά νιώθω πως οι fans πρέπει να ξέρουν πως αν πάνε σε συναυλία του να κρατήσουν τις απόψεις τους για εκείνους. Γιατί μπορεί να τους διώξουν επειδή δεν δόξασαν αυτόν και το προσωπικό του". Bruce Dickinson: "Εσύ, ο φαλακρός με το λευκό μπλουζάκι που γράφεις συνεχώς στο κινητό στα τελευταία τρία τραγούδια. Είσαι βλάκας!" Όσο για τους Iron Maiden; Ο frontman Bruce Dickinson έδειξε πολύ ενοχλημένος από έναν θαυμαστή ο οποίος έγραφε συνέχεια στο κινητό. Συγκεκριμένα, στην αρχή του τραγουδιού "Wasted Years" ο τραγουδιστής είπε: "Εσύ, ο φαλακρός με το λευκό μπλουζάκι που γράφεις συνεχώς στο κινητό στα τελευταία τρια τραγούδια. Είσαι βλάκας! (sic)". Το περιστατικό συνέβη στην Indianapolis των ΗΠΑ στο πλαίσιο της τουρνέ της μπάντας "Maiden England North American Tour 2012".[cosmo]