20120731

ΣΟΚ: 16χρονο αγγελούδι έμεινε έγκυος από το πατριό της…

Μια απίστευτη κτηνωδία συγκλονίζει την Κύπρο...


16χρονη υπέστη βιασμό από τον πατριό της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα του θύματος, και η μικρή αδελφή της.
Ο Γολγοθάς της 16χρονης, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, άρχισε πριν ένα μήνα όταν τσακώθηκε με τον πατέρα της και μετέβη στο σπίτι της μητέρα της.
Το πρώτο βράδυ η 16χρονη ξάπλωσε για ύπνο με την μικρότερη αδελφή της. Κάποια στιγμή ο πατριός της μετέβη στο δωμάτιο των δυο κοριτσιών πήρε την μικρή αδελφή της και αφού την μετέφερε σε άλλο δωμάτιο επέστρεψε και ξάπλωσε στο κρεβάτι, δίπλα στη 16χρονη.
Η ανήλικη που αντιλήφθηκε τις άρρωστες ορέξεις του πατρίου άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να ακούσει η μητέρα της και να μεταβεί στο δωμάτιο.
Ο πατριός της επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο του, ξαναπήγε όμως στο δωμάτιο της μικρής λίγο αργότερα, η οποία και πάλι τον αντιλήφθηκε και φώναξε τη μητέρα της σε βοήθεια.
Μόλις κοιμήθηκε η σύζυγός του, επέστρεψε για τρίτη φορά στο δωμάτιο της 16χρονης.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε της επιτέθηκε, της έκλεισε το στόμα με κολλητική ταινία και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της.
Την επόμενη ημέρα, η ανήλικη ενημέρωσε την μητέρα της η οποία έδιωξε από το σπίτι τον σύζυγό της, αλλά έπεισε την κόρη της να μην καταγγείλουν την υπόθεση στην αστυνομία. Λίγες μέρες αργότερα, ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι.
Την περασμένη Τρίτη η 16χρονη διαπίστωσε πρόβλημα με την έμμηνο ρήση της και εκμυστηρεύτηκε στο πατέρα της τι βίωσε, λέγοντάς του πως δεν είχε με κανένα άλλο πρόσωπο σεξουαλική επαφή.
Πατέρας και κόρη επισκέφθηκαν ιδιώτη γυναικολόγο ο οποίος διαπίστωσε πως η μαθήτρια βρίσκεται στην 6η με 7η βδομάδα κύησης. Ακολούθως η μικρή εξετάσθηκε από ιατροδικαστή και κυβερνητικό ιατρό. Εναντίον του βιαστή και της μητέρας της μαθήτριας εξεδώθηκαν εντάλματα σύλληψης. Και οι δύο συνεληφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε 8ήμερη κράτησή τους.