20120614

Η Madonna είναι σαν τη Eurovision


Η βασίλισσα της pop, Madonna, από την ημέρα που ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της, έχει ακούσει τα εξ' αμάξης. Η χειρότερη όμωως κριτική έγινε από την ιταλική Vogue, που ήταν απλώς...ισοπεδωτική!
Διαβάστε:
"Η περιοδεία της MDNA , όπως και όλες οι περιοδείες της Madonna θυμίζει περισσότερο μουσικό θέατρο παρά μια συναυλία. Είναι σαν ένα τεράστιο επεισόδιο της μουσικής τηλεοπτικής σειράς Glee που συναντάει την Eurovision, απλά με καλύτερα τραγούδια και λιγότερο χιούμορ", γράφει η Vogue.
"Οι συναυλίες της τραγουδίστριας χάνουν τη δυναμική τους, αν ο θεατής βρίσκεται μακριά. Κάποιες φορές θαυμαστές της τραγουδίστριας καταλήγουν να βρίσκονται τόσο μακριά που είναι σαν να μην τους έχουν συμπεριλάβει", αναφέρει το πασίγνωστο περιοδικό, συμπληρώνοντας πως "έχουμε αναισθητοποιηθεί στις προκλητικές πράξεις της βασίλισσας της ποπ".
Το άρθρο με υπογραφή της Giulia Blasi αναφέρει και τη διαφορά της Madonna με την Lady Gaga λέγοντας πως "Ένα κοντάρι έπεσε στο κεφάλι της Gaga στη συναυλία της και η τραγουδίστρια συνέχισε τη συναυλία. Η Madonna αν δει έστω και μια σημαία να πέφτει στη σκηνή της την πετάει κάτω γιατί θέλει η συναυλία να πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Και εκεί, παιδιά, είναι η διαφορά μεταξύ όλων των πραγμάτων στον κόσμο".