20120615

«Ήμουν άστεγη γιατί ήμουν άνεργη»

Η Χρύσα Ρώπα αισθάνεται πλούσια γιατί έχει καλούς φίλους.
Αποκάλυψε ότι ότι υπήρξε περίοδος που έμεινε άστεγη γιατί δεν είχε δουλειά.
Ευτυχώς όμως έχει πολύ καλούς φίλους που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της και να της συμπαρασταθούν σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής της. 

Ο λόγος για την Χρύσα Ρώπα που άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Μίλα. «Έγιναν διάφορα στη ζωή μου που δε θέλω να τα ξαναπούμε και λίγο έλειψε να βρεθώ στο δρόμο. Όμως δεν αισθάνομαι ότι είμαι στο δρόμο γιατί αν έχεις φίλο που σου λέει “πάρε σπίτι να μείνεις”, τι άλλο θέλεις; Νιώθω πάμπλουτη», είπε.
  
Όπως εξήγησε αισθάνεται πλούσια γιατί έχει πολύ καλούς φίλους που της έχουν σταθεί όποτε τους είχε ανάγκη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην υιοθεσία της και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αλλά και στην κατάθλιψη που αντιμετώπισε μετά από το χωρισμό της.

«Όταν πας να κάνεις οικογένεια και δε σου κάθεται σου στοιχίζει. Εμένα μου έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια γιατί δεν πέτυχε η υιοθεσία μου. Μεσολάβησαν κάτι οικοτροφεία, ήμουν μόνη σ’ αυτή τη ζωή. Ούτε εκείνων ήμουνα, ούτε των άλλων ήμουν, δεν ήμουν κανενός, ήμουν δικιά μου. Όταν λοιπόν έρχεται ένας άνθρωπος και σου λέει ότι θέλει να κάνετε μαζί ένα παιδί, να παντρευτείτε, κάπως αλλιώς τα ονειρεύεσαι τα πράγματα. Όταν λοιπόν δεν σου κάθεται παθαίνεις ένα πατατράκ», τόνισε. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, αυτή η δύσκολη περίοδος μάλιστα είχε επιπτώσεις και στην υγεία της, με αποτέλεσμα να εμφανίζει καλοήθεις όγκους.

Πάντως δεν έχει χάσει ούτε την αισιοδοξία της, ούτε το χαμόγελό της. Συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με ρεαλισμό και ψυχραιμία τονίζοντας:

«Η ζωή είναι αγώνας. Είναι αξίωμα ότι είναι δύσκολη. Δεν είναι για όλους σεργιάνι η ζωή. Αλλά φαντάσου όμως ότι άνοιξαν αγκαλιές και δεν με ενδιαφέρουν πλέον τα παλιά. Δεν έχω παρελθόν. Δεν έχω ούτε μετάνοιες, ούτε τίποτα. Για μένα υπάρχει μόνο το σήμερα και το μέλλον».