20120628

Γνωστή σταρ παλιά ήταν παχουλή και καθάριζε πατώματα!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε να δουλεύει όταν ήταν 13 ετών, βοηθώντας τη μητέρα της που καθάριζε σκάλες..

Η ελληνικής καταγωγής σταρ Μαρία Μενούνος, από την Αθήνα όπου βρίσκεται, αποκάλυψε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, πριν γίνει σταρ.

“Οι γονείς μου ήρθαν στην Αμερική για καλύτερη ζωή. Όταν γεννήθηκα έπρεπε να πάμε στη δουλειά με τους γονείς μου γιατί δεν είχαν χρήματα για νταντά, κι έτσι από τη στιγμή που μπορούσα να βοηθήσω, βοήθαγα κι εγώ τη μητέρα μου που καθάριζε νυχτερινά κέντρα, σφουγγαρίζοντας πατώματα”, είπε η Μαρία στην κάμερα της εκπομπής “Μίλα”.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι δούλευε για έξι ολόκληρα χρόνια ως σερβιτόρα σε γνωστό ταχυφαγείο, ενώ δηλώνει τυχερή που από μικρή έζησε αυτές τις δυσκολίες.

“Καλύτερα που ήταν έτσι τα πράγματα, γιατί έμαθα πώς να δουλεύω σκληρά και τι είναι η οικογένεια, αφού ήμασταν συνέχεια μαζί”.
Στη συνέχεια η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή  εξομολογήθηκε ότι στο Γυμνάσιο ήταν 20 κιλά βαρύτερη από το κανονικό της, αφού έτρωγε πολλά γλυκά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύντροφό της Kevin, αποκαλύπτοντας ότι οι γονείς της όταν έμαθαν ότι έχει σχέση μαζί του δεν χάρηκαν καθόλου. Αντίθετα σταμάτησαν και να της μιλούν, αφού πάντα ονειρεύονταν ότι θα παντρευτεί Έλληνα!