20120616

Αγρίνιο: Βρέθηκαν πλαστά προφυλακτικά!

Δεν έχει κοπάσει ο σάλος  που προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση ότι δεκάδες άνδρες ήρθαν σε «ελεύθερη»  επαφή με μολυσμένες από τον ιό του AIDS ιερόδουλες...
βάζοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία  και φαίνεται ότι χάρη στην ασυνειδησία κάποιων ούτε και με τη χρήση προφυλακτικού είναι τελικά κανείς απόλυτα σίγουρος για την ασφάλεια του!

Συνέβη το εξής απίστευτό: εντοπίστηκαν στο Αγρίνιο πλαστά προφυλακτικά!

Είναι περιττό να επισημάνει κανείς τον τεράστιο  κίνδυνο που υπάρχει για τους καταναλωτές !Τον «μπελά» τους βρήκαν όμως και οι πέντε περιπτεράδες που τα πουλούσαν.

Θα αναρωτιέστε σίγουρα  και εσείς πώς ανακάλυψαν την «πλαστότητα»!

Η ανακάλυψη δεν ανήκει σε κάποιον από τους καταναλωτές αλλά στον διευθυντή της εταιρείας της οποίας τη μάρκα είχαν τα προφυλακτικά που  ζήτησε τη συνδρομή της τοπικής αστυνομίας καταθέτοντας μηνύσεις.

Έτσι οι  περιπτεράδες  προσήχθησαν και αφού  ανακρίθηκαν , η έρευνα της αστυνομίας κατέληξε ότι η  απάτη έγινε εν αγνοία τόσο των ίδιων όσο και  της εταιρείας  ενώ συνέλαβε έναν εκ των δύο εμπόρων  που τα προμήθευσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr κατασχέθηκαν όσες παρτίδες προφυλακτικών απέμειναν στα ράφια των περιπτέρων (115 πακέτα) καθώς και όσα βρέθηκαν πάνω στον προμηθευτή (150 πακέτα).