20120623

Ξανασυνέλαβαν 23 ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας...

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, ...
στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, χθες (21-6-2012) διενεργήθηκαν έλεγχοι σε είκοσι τέσσερις οίκους ανοχής και σε υπαίθριους χώρους για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι επτά οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν παραβιασθεί οι σφραγίδες που είχαν τεθεί από την αρμόδια Αρχή.

Από τους οίκους ανοχής συνελήφθησαν... συνολικά είκοσι πέντε άτομα, εκ των οποίων δεκαεννέα αλλοδαπές και τέσσερις ημεδαπές γυναίκες, και δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.

Από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας είκοσι τρείς εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων δεκαέξι αλλοδαπές και επτά ημεδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα. Οι ανωτέρω γυναίκες είχαν εξετασθεί στο παρελθόν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.