20120518

Οι καλύτεροι διαφημιστές της Χρυσής Αυγής!

Επιτέλους έχει παραγίνει αυτό το πράγμα! Δέκα μέρες έχουν περάσει από τις τελευταίες εκλογές και βάλθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι όλα τα Μ.Μ.Ε. (= Μέσα Μ@λ@κυνσης Εγκεφάλου), να γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δήθεν προοδευτικά κανάλια, δήθεν αριστεροί δημοσιογράφοι, έχουν επιδοθεί σε ένα συναγωνισμό ποιός θα πρωτοκαλέσει ποιος θα πρωτοπαρουσιάσει τον Μιχαλολιάκο...
Να ακούσουμε τις απόψεις του! Να ενημερωθούμε! Ήρωες τους έχουν κάνει. Τα πρόσωπα της ημέρας και της εβδομάδας. Κι όλα αυτά δήθεν με το πρόσχημα της ενημέρωσης και δήθεν ότι θέλουν να δείξουν στον κόσμο τις ακραίες θέσεις που έχει η Χρυσή Αυγή. Η «αρνητική» προπαγάνδα καλά κρατεί! 

Ο Μιχαλολιάκος βέβαια χαζός δεν είναι. Δεν πρόκειται τώρα να καθήσει να πει ακραία πράγματα. Αντιθέτως, όταν τον ακούει κανείς, διαπιστώνει ότι τα περισσότερα απ’ όσα λέει είναι πολύ σωστά! Λέει αλήθειες, λέει πράγματα που αγγίζουν την καρδιά του κόσμου. Λέει αληθειες και πληροφορίες κρυμμένες και θαμμένες από την αριστερή προπαγάνδα των τελευταίων δεκαετιών. Επομένως αυτό που κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα λεγόμενα μέσα δεν είναι τίποτε άλλο από να διαφημίζουν τη Χρυσή Αυγή! 

Προσπαθούν να βοηθήσουν τη Χρυσή Αυγή να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στις νέες εκλογές; Μήπως θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή θα σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες που γίνονται, για να σχηματιστεί ένα ενιαίο κεντροδεξιό μέτωπο; Εάν όντως συμβαίνει αυτό, εάν όντως η αριστερά βοηθάει αυτήν την πρόσφατη προβολή της Χρυσής Αυγής, τότε είναι ένα πολύ άθλιο, γλοιώδες, ανατριχιαστικό, και εμετικό παιχνίδι. 

Σταματήστε, κύριοι, αυτήν την προπαγάνδα! Σταματήστε πλέον αυτή την πλύση εγκεφάλου προς τους Έλληνες! Φτάνει πια! Σας έχουμε καταλάβει! 

Έλληνες, μην τρώτε το πολιτικό κουτόχορτο των ραδιοτηλεοπτικών και λοιπών δημοσιογραφικών μαγειρείων.
sakis-salos.blogspot.com