20120504

Καλλιστεία για στήθη με σιλικόνη


Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός ομορφιάς θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. Προϋπόθεση για να λάβει μια κοπέλα μέρος, είναι να έχει κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά και να προσκομίσει γραπτή βεβαίωση από τον πλαστικό χειρουργό.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βουδαπέστη και στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Plastic 2010.
Για να λάβει κάποια κοπέλα στον διαγωνισμό πρέπει να έχει “ενισχυθεί” με αισθητικές επεμβάσεις. Εμφυτεύματα στήθους, λιποαναρροφήσεις, ρηνοπλαστικές είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κερδίσει κάποια κοπέλα το διαγωνισμό.
Οι αιτήσεις ήταν πολλές , όπως λένε οι διοργανωτές, αλλά έπρεπε να επιλέξουν μόνο 22 διαγωνιζόμενες. Τα κορίτσια έπρεπε επίσης να δείξουν σημείωμα από τον πλαστικό χειρουργό που τους έκανε την επέμβαση ως απόδειξη.
Ένας κριτής ανέφερε “Όσο πιο μεγάλα (τα στήθη) … τόσο το καλύτερο”. Η 27χρονη διαγωνιζόμενη Τιμέα Κέρτεζ που είχε κάνει επέμβαση στο στήθος για αρχή, και μετά σχεδόν σε όλο της το σώμα, διηγήθηκε πώς μπήκε στον… πλαστικό κόσμο
“Ξεκίνησε όταν ήμουν 17 και έπεισα τη μαμά μου να κάνει το ίδιο” και πρόσθεσε “Ξαφνικά ανακάλυψα ότι ένιωθα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την επέμβαση και από εκείνη τη στιγμή δεν έχω σταματήσει να βελτιώνω αυτό που η φύση μου έδωσε”.
Η νικήτρια θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό Miss Universe Plastic.
news247