20120503

Ο εφιάλτης στο δρόμο με το ...Aids - Στοιχεία σοκ: "Oι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά"!

Τρόμος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας από τα κρούσματα Aids σε ιερόδουλες που εντοπίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ. 


Την ίδια ώρα εκατοντάδες τηλεφωνήματα γίνονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ από άνδρες που συνευρέθηκαν με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Στη δημοσιότητα έδωσαν το απόγευμα της Τρίτης οι εισαγγελικές αρχές τα στοιχεία των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids ύστερα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι αρχές προχώρησαν στη γνωστοποίηση όλων των στοιχείων των 11 γυναικών προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία αλλά και για να ενημερωθούν όσοι είχαν συνευρεθεί μαζί τους.

Πρόκειται για 9 Ελληνίδες, μία Πολωνή και μία Βουλγάρα. Οι εκδιδόμενες έκαναν σεξ με πελάτες τους χωρίς προφύλαξη- όπως είπαν – για να λάβουν μεγαλύτερη αμοιβή. Οι ιερόδουλες που συνελήφθησαν είναι κυρίως τοξικομανείς και εκδίδονταν σε οίκους ανοχής αλλά και σε υπαίθριες πιάτσες.

Πάντως οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ που εξέτασαν πάνω από 100 ιερόδουλες τα τελευταία 24ωρα εκτιμούν ότι οι οροθετικές είναι πολλοί περισσότερες καθώς πολλές εκδιδόμενες έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες καθώς έχουν μάθει για τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ και της αστυνομίας. [newsit]