20120528

Λίγο χρώμα παρακαλώ . . . !

Τολμήστε ! Δώστε χρώμα και ζωντάνια στο χώρο σας μέσα από μικρές πινελιές με καλόγουστο design.

Επιλέξτε χρώματα που να δένουν μεταξύ τους και προτιμήστε αυτά που σας αρέσουν για να αισθάνεστε οικεία μέσα στο χώρο σας.  Υφάσματα, ταπετσαρίες και μικροαντικείμενα μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας, από ένα συνηθισμένο και βαρετό τοπίο σε ένα πιο φιλόξενο και “ζεστό” περιβάλλον, που θα προβάλλει τον χαρακτήρα και το γούστο σας, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη διάθεση και ποιότητα ζωής σε καθημερινό επίπεδο.

Η λεπτομέρια κάνει τη διαφορά ! Δημιουργήστε όμορφες και ιδιαίτερες γωνιές που κάνουν αισθητή την παρουσία τους με μια μόνο ματιά ! Μην φοβηθείτε να . . .  προκαλέσετε εντάσεις μέσα από χρωματικές αντιθέσεις, αρκεί πάντα το φόντο να αναδεικνύει το κύριο θέμα. 
 Αλλάξτε τη χειμωνιάτικη όψη του αγαπημένου σας κατά τα άλλα καναπέ, δίνοντάς του μιά ανοιξιάτικη νότα, απλά και μόνο ρίχνοντάς του μερικά πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλάρια. Προσοχή στο να μην αλλοιώσετε το ύφος και το στύλ του.
Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα τοίχου μπορούν να  σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικούς χώρους χαρακτηρισμένους από το προσωπικό σας στυλ. Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ο τρόπος για να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα και να διαμορφώσετε το σκηνικό, σε όποιο σημείο πιστεύετε ότι χρειάζεται μια εικαστική παρέμβαση για να αναδειχθεί.
Η διακόσμηση και ο σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου ειναι πολύ συμαντικός για κάθε παιδί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να  κάνετε τα παιδικά δωμάτια χαρούμενα και γεμάτα χρώμα, είτε δίνοντας το αγαπημένο τους χρώμα σε κάποια μεγάλη επιφάνεια του δωματίου, είτε με τη βοήθεια διακοσμητικών, χαλιών και υφασμάτων, τα οποία όμως να είναι αρμονικά ''δεμένα'' μεταξύ τους.        
Τη στήλη επιμελήθηκε η διακοσμήτρια - αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων Σοφία Τερνέζη.