20120605

Οι μόνιμες σχέσεις παχαίνουν

 Το να βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό έχει σίγουρα τα θετικά του!
Τις περισσότερες φορές θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σου, άλλα όσο η αυτοεκτίμηση σου αυξάνεται τόσο θα αυξάνεται και η περιφέρεια της μέσης σου. Για να μπορείς λοιπόν και να είσαι ικανοποιημένος με την πάρτι σου, αλλά και να εξακολουθήσεις να αρέσεις και στο κορίτσι σου, έχε το νου σου!
Η αρχή της σχέσης
Όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης μην επιλέγεις ταβέρνες ή εστιατόρια για meeting place με το αμόρε σου. Μπορεί να λατρεύεις τα κοψίδια ή τη γκουρμέ κουζίνα και ίσως να θες και λίγο να κάνεις το κομμάτι σου, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές για να την πας. Εκτός αν συνηθίζεις μετά τη μασαμπούκα να επιδίδεσαι πάντα σε δραστηριότητες όπου καίγονται γρήγορα πολλές θερμίδες!
Ο καιρός περνάει
Και να που έδεσε το «γλυκό» και είστε ακόμα μαζί. Όσο ο καιρός περνάει τόσο αυξάνεται και η οικειότητα. Δε λέω είναι πολύ γλυκό να τα πάτε καλά και να θαυμάζει ο ένας τη μεγέθυνση της κοιλιάς του άλλου, αλλά σήκω και λίγο από τον καναπέ! Αν το κορίτσι σου είναι από τις «μαγείρισσες» και τη βρίσκει να σου μαγειρεύει. Έτσι για να σου δείχνει τι έμαθε από τη μαμά. Πες της να στα φτιάχνει λίγο πιο ελαφριά.
Αν δεν είναι και πολύ της κουζίνας και σ' έχει ταράξει στο delivery, φρόντισε να μην παραγγέλνεις μόνο πίτσα, σουβλάκια, ψητά κοτόπουλα και κοντοσούβλια. Πάρε και κανένα κινέζικο, κάτι με λιγότερες θερμίδες. Ίσως κανένα σούσι. Και θα την εντυπωσιάσεις και θα φροντίσεις και τη σιλουέτα σας.
Και μην ξεχνάς! Λίγη άσκηση δε βλάπτει. Πηγαίνετε μαζί γυμναστήριο ή κάντε τζόκινγκ μαζί. Βρείτε μια αθλητική δραστηριότητα που θα σας κρατάει υγιείς και όμορφους και θα σας κάνει να διασκεδάζετε.

Στα χωρίσματα
Αν πάλι η σχέση σου δεν πάει πολύ καλά, ακόμα και τότε κινδυνεύεις να παχύνεις. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, πάλι θα φας κάτι παραπάνω! Όλο και θα πιεις και κανένα ουίσκι με κανένα φιλαράκι, μαζί με τους απαραίτητους ξηρούς καρπούς. Άντε καμιά μπιρίτσα και σουβλάκια μαζί με τη μπάλα. Καταλαβαίνεις, δε θέλει και πολύ για να γίνει ανεπανόρθωτη βλάβη.
Εκτός κι αν είσαι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που αν χωρίσεις δεν έχεις όρεξη να φας. Αλλά και τότε ακόμη θα πρέπει τα πίνεις όλα μόνο ξεροσφύρι! Σ’ όλες τις άλλες περιπτώσεις, άμα σε «ζαλίζει» το μωρό, όλο και κάτι θα κατεβάσεις για να ξεχαστείς. Δυστυχώς, πρόκειται περί φαύλου κύκλου. Όσο πιο πολύ τρως τόσο πιο πολύ θα παχαίνεις τόσο περισσότερα θα γίνονται τα προβλήματα στη σχέση σου. Κόψε το junk food, γυμνάσου!
Και αν το μωράκι σου εξακολουθεί να μη γουστάρει όπως γούσταρε παλιά ή αν εσύ εξακολουθείς να μην τη θες όσο την ήθελες στις αρχές, μην απογοητεύεσαι και μην το ρίχνεις στο φαί. Αν φροντίζεις τη διατροφή και την εμφάνισή σου, κάτι θα γίνει! Και σίγουρα αυτό το κάτι θα είναι προς το καλύτερο... [delamagen]