20111203

ΣΟΚ: Πατέρας τριών παιδιών αυτοκτόνησε ενώ μιλούσε στο Skype με την σύντροφό του !


Μία γυναίκα είδε τον σύντροφό της να δίνει τέλος στην ζωή του με τα ίδια της τα μάτια.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν βρισκόταν στον ίδιο τόπο, όταν συνέβη το τρομερό περιστατικό. Η σύντροφος παρακολούθησε το γεγονός από την οθόνη του υπολογιστή της μέσα από κλήση Skype που έκανε με τον φίλο της.
Η Julie Zalinski μιλούσε με τον αγαπημένο της Adrian Rowland μέσω Skype, αφού ο τελευταίος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία.
Ο πατέρας τριών παιδιών ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και έκοψε τον λαιμό του μπροστά στα μάτια της έντρομης συντρόφου του. Εκείνη κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Τότε, οι Βρετανοί αστυνομικοί επικοινώνησαν με τις αρχές της Ινδίας, αλλά ήταν πολύ αργά.
Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο δωμάτιό του, δεν κατάφεραν τελικά να του σώσουν την ζωή.
Ο Rowland ήταν διευθυντής της εταιρείας Adwest Engineering, ενώ βρέθηκε στην Ινδία ως κομμάτι της δουλειάς του. Στο ενεργητικό του βρίσκεται, επίσης, η διαχείριση ενός εργοστασίου για την πρώην ομάδα της Formula One της Ιορδανίας.
Η σχέση του με την Zalinski φημολογείται, ότι διέτρεχε προβλήματα, ενώ ο άντρας είχε προηγουμένως πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, η οποία βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με τον τραγικό χαμό του πρώην άντρα της.
blog.gr