20120509

Η σπηλιά του τρόμου...Δε σε προϊδεάζει θετικά για να μπεις!

Μόνο ελάχιστοι ατρόμητοι θα επιχειρούσαν να πλησιάσουν τη συγκεκριμένη σπηλιά, στης οποίας τα παγωμένα νερά έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους αρκετοί δύτες.
Και για όποιον αμφιβάλλει για τους κινδύνους που κρύβονται στο Hodge Close Quarry, που βρίσκεται κοντά στο Coniston της Cumbria αρκεί να ρίξει μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία!
Η περιοχή γύρω από αυτό το εγκαταλελειμμένο λατομείο σχιστόλιθου, όπου υπάρχει αυτή η λίμνη, είναι αρκετά… απόκοσμη και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το τοπίο σας επιφυλάσσει τη θέα ενός… τρομακτικού, γιγαντιαίου κρανίου!
Μετά από περπάτημα σε μια σήραγγα μήκους 25 μέτρων οι επισκέπτες φτάνουν στη λίμνη, την οποία επισκέπτονται αρκετοί δύτες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους εκεί τουλάχιστον τρία άτομα.
Ο φωτογράφος Peter Bardsley δε δίστασε να… επισκεφτεί το τρομακτικό αυτό μέρος στη λίμνη Lake District.

«Δύτες έχουν πεθάνει στα υπόγεια τούνελ και αναρριχητές έχουν χάσει την ισορροπία τους και έχουν πέσει στο κενό. Αν δείτε την αντανάκλαση στη συγκεκριμένη φωτογραφία όταν τη γυρίσετε κατά 90 μοίρες φαίνεται ένα… κρανίο! Δεν έχει πειραχτεί και ακριβώς γι’ αυτό είναι τόσο… περίεργο! Θυμίζει κάτι από ταινία του Indiana Jones» είπε ο ίδιος.
newsbeast.gr